Buycep Yenilenmiş Cihazda Garanti Sorunu

Buycep Yenilenmiş Cihazda Garanti Sorunu
30 Ocak 2024 15:12834

23.02.2023 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden 337 662 588 sipariş numarası ile Buycep isimli satıcıdan maalesef yenilenmiş bir cihaz satın aldım. Bu cihazların 12 ay garantili olduğu belirtilerek tüketicilerin yanıltıldığını belirtmek istiyorum.

Aldığım telefon 2023/11 döneminde pil şişmesi problemi yaşadı. Satıcı ile iletişime geçmeye çalıştım ancak ulaşamadım. Bunun üzerine Hepsiburada ile iletişime geçtim ve bana verilen yönlendirmelerle cihazı garanti kapsamında tamir için gönderdim. Ancak cihazım bir ay sonra sahte bir batarya ile geri geldi. Bunun kabul edilemez olduğunu belirtip cihazı tekrar servise gönderdim, fakat yine sahte batarya ile geri gönderildi.

Hepsiburada'nın bu konuda sadece özür dilemek dışında bir çözüm üretemediğini üzülerek belirtmek istiyorum. Hepsiburada'dan cihaz satın almanın verdiği pişmanlığı ifade etmek istiyorum.

Emre
8 Şubat 2024 13:43

Tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Hepsiburada & Yenilenmiş cihaz kombini pişmanlıktır!

Garantili Teknoloji İletişim Hizmetleri Garantili Teknoloji İletişim Eskiyi Yenile Kampanyası Ödemesi Hakkında

Hepsiburada üzerinden telefonu yenile kampanyasına 11 Kasım 2023 katıldım ve yeni bir telefon aldım. Eski telefonumu kam...

Reeder P13 Blue Max

27 Mart 2023 tarihinde Hepsiburada'dan Reeder P13 Blue Max 2022 telefonumu aldım, henüz bir yıl olmadan borcunu ödemekte...

1 Destek

Garantili Teknoloji İletişim Hizmetleri Garantili Teknoloji - Ayıplı Telefon Süreci

30 Nisan 2024 tarihinde Hepsiburada aracılığıyla Garantili Teknoloji isimli satıcıdan yenilenmiş iPhone 12 mini modeli b...

1 Destek

Garantili Teknoloji İletişim Hizmetleri Garantili Alışverişte Tatsız Sürpriz!

Hepsiburada üzerinden değiş tokuş cihaz satın aldım. İPhone 11 telefonum için Teknoloji İletişim Hizmetleri (Garantili C...