Selin sonuçtan hiç memnun değil

Büşra Zararsız Gelin Saç & Makyaj

20 Temmuz 2023 11:13

1- Düğünüm Sheraton Hotel’değdi ve büşra zararsız ile saç&makyaj yaptırmak üzere anlaştım. Düğün öncesi gelin makyaj için bana prova yapıldı ama düğün günü Büşra Hanım’ın gelinin provada seçtiği tonlardan haberi yok. Yani prova sadece laf olsun diye yapılmış belli ki. Profesyonel bir ekip provadaki tüm detayları not alır ve düğün gününe hazırlıklı gelir.

2 - Nikahtan sonra dans için duvağımın çıkarılması gerekiyordu. Ekipten biri bu görev için salondaydı ama 1001 suratla, bunu ben yapmak zorunda değilim söylemleriyle tam düğün esnasında sizin modunuzu ekstra düşürecek ekip ruhuna sahip hizmet anlayışları var. Üstelik beceremedi yoluk saç ile çıkmak zorunda kaldım :/

3- Tüm hizmet bedellerinin sözleşme gereği yarı ücreti tarafımızdan ödendi. Nedime ücretleri de nedimeler tarafından kendilerine ödendiği halde düğün günü damat beyden nedimelerin ödeme yapmadığını söyleyerek ekstra 5000 TL Nakit ödeme almışlar.

Bunu ben öğrendiğimde düğün sonrası kuaföre gittim ve tüm nedimeleri görüntülü arayarak ispat ettim. O paranın yarısını bana geri ödediler. Daha buraya saymakla bitiremeyeceğim, sizin en özel gününüzü iş ahlakları olmayarak maalesef ki re zil eden bir kuaför diyebilirim.

Bu arada paylaşım yaptıkları gelin fotoğraflarının hepsi photoshop. Ben kendi fotoğrafımı kaldırttım bu ben değilim diyerek. Fotoğraflara da inan mayın lütfen. Yaptıkları ise önce kendileri güvenseler photoshop kullanmazlar. Makyaj dediğin zaten kendini photoshopsuz göstermeli. Düğün sonrası özür dileklerini asla kabul etmediğim bir kişi Büşra Zararsız.

profile profile profile

Kuaför Kadir & Neriman Mağdur Olma

09 Ekim 2023 00:24

01 Temmuz 2025 16:41

Merve Batın Freelance Makeup Artist Mağdur Olmam

14 Eylül 2023 13:19

Bilge Atlı & Beste Aydın Make Up Studio Kınama 3 Gün Kala Ortada Bıraktılar Mağdur Ettiler

05 Ekim 2025 15:09

Ayşegül Official Make Up Artist Hiçbir Sözünü Tutmayıp Telefonlarını Kapattı