Sümeyye sonuçtan memnun

Burtom Eksik Çekim Raporlama

18 Haziran 2023 12:06
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi oluşturduğumdan kısa süre sonra tarafıma dönüş yapıldı. İlk etapta kabul etmeseler de görüşmelerimiz sonucunda hatalarını kabul ederek işlem için yaptığım ödemeyi iade ettiler. Bu süreçte benimle yakından ilgilenip sorunu çözüme kavuşturan Derya Hanıma çok teşekkür ederim. Derya Hanım bu kadar ilgilenmese sonucun böyle olacağını düşünmüyorum açıkçası. İşini hakkıyla eda eden insanlarla tanışmak, karşılaşmak sorun yaşadığım bu süreçte iyi geldi doğrusu. Emeğinize sağlık Derya Hanım.”

Burtom da anestezili hsg çekildim. Çekim öncesi anestezi uygulanırken kilom vs sorulmadı. İşlem sonrası dinlendirilmeden kolumda kelebekle odayı boşaltıp rapor için girişte beklemem gerektiğini söylediler. Başım döndüğü için odayı boşaltamayacağımı söyleyince peki o zaman dediler. En başından beri aşırı ilgisizlerdi. Hsg çeken radyoloji uzmanı ile görüşmek istedim. Görüşme yapamayacağımı söylediler. 4 kişiyle muhatap olduktan sonra izin verildi ve görüştüm. Ama görüşmede hiç bilgi verilmedi. Kendi duruma gittiğimde ise görüntü ile raporun uyuşmadığını, görüntülerin eksik olduğunu söyledi. İlk etapta cd'ye bile atamamışlar görüntüyü. Tekrar burtom ile irtibata geçtim ama sürekli oyalandım. O kadar para verdim ama hiçbir işe yaramadı. Maddi ve manevi yıprandım. Kendi hataları, eksiklikleri yüzünden tedavim ertelenecek.

19 Haziran 2023 14:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Temmuz 2023 15:05

Seval sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 13:43

17 Ekim 2023 16:10
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 11:44

Yetersiz Teşhis Ve Gereksiz Harcamalar