Bursagb.com

Bursagb.com
Şikayet Yaz

Batuhan
19 Haziran 2025 22:10
Devran sonuçtan hiç memnun değil

Devran

Hasan
27 Mayıs 2024 03:22

Deniz
28 Ocak 2024 22:29
Bursagb.com Oyun Kapanınca Epin Mağduriyeti!
Bursagb.com Oyun Kapanınca Epin Mağduriyeti!

Ramil
19 Haziran 2023 09:37

Fatih
25 Nisan 2023 14:38

Mke
25 Nisan 2023 00:52

BursaGB Hakkında

BursaGB, 2006 yılında kurulmuş olan bir online oyun satış platformu olarak hizmet vermektedir. bursagb.com, Türkiye pazarında ilk online oyun distribütörleri arasında yer almaktadır. Oyun sektöründeki artan pazar payı ve sürekli gelişim dolayısıyla bir ihtiyaç haline gelen online oyun satış platformları, bugün BursaGB gibi firmaların öncülüğünde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. BursaGB, başta e-pin ve CD key olmak üzere pek çok farklı sanal oyun eklentisi ve aksesuarı satışı gerçekleştirmektedir. Oyun sektöründeki pazar payını daha da artırmaya hedefleyen, çalışmalarını da bu yönde sürdüren platform, tam donanımlı ödeme kanallarından destek alarak uygun fiyatlı oyun satışı gerçekleştirmektedir. BursaGB aynı zamanda satış öncesi ve satış sonrası desteği ve aktif müşteri hizmetleri ile kullanıcılarının yanında yer almaktadır.

BursaGB'dan Satın Alabileceğiniz Oyunlar & Daha Fazlası

BursaGB, başta online oyun çeşitleri olmak üzere gaming sektörüne dair pek çok farklı sanal ürün ve aksesuar satışı yapmaktadır. BursaGB oyunları arasında en popüler olan ve en çok tercih edilen oyunlar, PUBG Mobile, Knights Online, Valorant, HomekoWorld, League of Legends Türkiye ve World of Warcraft olarak sıralanabilir. BursaGB aynı zamanda Google Play TL, Steam Türk Lirası ve Razer Gold TV gibi sanal oyun parası satışı da yapmakta, oyun içerisinde kullanılabilen alternatif sanal para seçenekleri sunmaktadır. Türkiye'nin en çok tercih edilen e-pin ve CD key platformlarından biri olan BursaGB, kullanıcılarına sunduğu dönemsel indirim ve avantajlarla satın almak istedikleri e-pinleri ya da CD key'leri daha uygun fiyatlara temin etmelerine olaan sunmaktadır. PHBOT, HyoCard, Call of Duty ve Travian da BursaGB üzerinden en çok tercih edilen ve rağbet gören oyun ve aksesuarları arasında yer almaktadır. BursaGB.com güvenilir mi gibi sorularınız varsa buradaki güncel BursaGB şikayetlerini okuyarak site hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. PVP Sunucular alanından sunucu listesine ulaşabilir, Destekle alanından ise BursaGB’nin yayıncılarını öğrenebilirsiniz.

BursaGB Şikayet & Yorumları

Daha önce BursaGB üzerinden oyun, e-pin ya da CD key satın almış kullanıcıların yorum ve görüşlerini merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz. BursaGB şikayet ve geri bildirimlerinin listelendiği bu Şikayetvar sayfası üzerinden gerçek kullanıcı yorumlarına erişebilirsiniz. Satın alınan ürünlerin teslimatı, geri ödemesi, iadesi ya da değişimi gibi sorunlar ile ilgili tüketicilerin yaşadığı problemleri okuyabilir ve firma hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Eğer siz de son dönemde BursaGB üzerinden alışveriş yaptıysanız, deneyimlerinizi buradan paylaşarak daha geniş bir tüketici havuzu oluşmasına katkıda bulunabilirsiniz. Satın almış olduğunuz oyunun hesabınıza yansıması, alınan kodların geliş süresi, oyunların kalitesi, hesap iptali süreçleri ve benzeri konulardaki tüm BursaGB yorumlarınızı buradan aktarabilirsiniz. Dilerseniz BursaGB iletişim detayları için platformu ziyaret ederek doğrudan canlı destek de alabilir ya da 0530 245 15 98 numaralı WhatsApp hattından yardım isteyebilirsiniz.