Bursa Şehir Hastanesi Göz Doktoru Mağduriyeti

01 Ağustos 2024 13:00

T. C. Cumhurbaşkanlığı Bursa Şehir Hastanesi göz doktoru ******şikayetçiyim. Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapmakta olan göz doktoru ******* çok kaba ve ilgisiz bir doktor. Böyle güzel bir mesleği yapmaya kendilerini asla layık görmüyorum. Ufacık çocuğumun yaşadığı göz sorunu için aylardır randevu alabilmek için uğraşıp, sabahın erken saatlerinde işten izin alarak götürmemize rağmen, 5 dakikalık bir geç kalma yüzünden saatlerce bekletip üstüne 'sizi geç alacağım' deyip, eşimin 'çok bekledik, oğlum çok acı çekiyor, ne zaman alacaksınız bizi? ' demesi üzerine 'yapacak bir şeyim yok, geç kalmasaydınız' diyerek azarlamıştır. Nerede kaldı hoşgörü, nerede kaldı hastayı idare etme? Bu hasta yetişkin değil, bir çocuk; nasıl dayanır o acıya? Birçok doktor gördüm, böylesine denk gelmedim. Kendisinden şikayetçiyim. Sağlık Bakanlığı bir uyarı çekmeli bu bayana, aldığı maaşı hak etmiyor. Oğlum onun yüzünden bir dahaki randevuya kadar gözündeki sıkıntının acısını çekecek. Devlet adı altında böyle görevini kötüye kullanan doktorlara yazıklar olsun.

Bahar
Bahar

Hangi doktor olduğunu yazsanız gitmeyelim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 19:21

Bursa Şehir Hastanesi Şikayeti Göz Ardı Etmeyin