Çağtay sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol GO Burger Yiyelim Sipariş Mağduriyeti

27 Ocak 2024 20:05

Trendyol GO üzerinden 27 Ocak tarihinde 'Burger Yiyelim' restoranından bir sipariş verdim ve verdiğim anda adresin hatalı olduğunu fark ettim. Canlı desteğe bağlandım, canlı destek defalarca restorana ulaşamadığını söyledi. Hemen başka bir temsilciye bağlandım, bana teyit için bulunduğum adresi sordu ve kurye ile konuştuğunu, siparişimin bulunduğum konuma geleceğini bildirdi. Ardından Trendyol kurye birimi aradı, kendileri mesafenin uygun olmadığını, evime bırakabileceklerini söylediler ve hiçbir şekilde 'İptal edin.' dememe rağmen siparişi adres hatası sebebiyle iptal edip, ücret iadesi sağlanamayacağını söylediler. Ben kendilerine hiçbir şekilde 'İptal edin.' demedim. En kötü ihtimalle girdiğim adrese bıraksalar, komşuya aldırtırdım. Benim onayım olmadan 700 TL'lik siparişi iptal ettiler ve paramı kaybettim. Trendyol'dan yardımcı olmalarını talep ediyorum.

29 Ocak 2024 07:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden ötürü üzgünüz. Konuyla ilgili talebinizi Trendyol müşteri temsilcisine iletmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla, Burger Yiyelim Müşteri Hizmetleri

Çağtay
Çağtay
30 Ocak 2024 15:51

Kendileri pek umursamıyor sizde sipariş zamanında telefonlarınızı açmadığınız için mağdur ben olmuş oldum

18 Şubat 2025 22:30

10 Aralık 2023 17:10
McDonald's Siparişim Teslim Edilmedi, İade Reddedildi!
Nirgül sonuçtan hiç memnun değil

Nirgül
10 Mayıs 2024 20:06
Popeyes Yemek Teslimatı Rotasyon Dışı Kaldı Ve İade Talebiyle Yetindiler
Popeyes Yemek Teslimatı Rotasyon Dışı Kaldı Ve İade Talebiyle Yetindiler

25 Kasım 2023 18:38
Elnaz sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 00:49