Burger King Çalışanları Planlı Çıkartma

Burger King Çalışanları Planlı Çıkartma
02 Nisan 2024 00:32

Burger King'de çalışıyordum, ta ki 29.03.2024 tarihine kadar. Altı aylık bir geçmişim var. Cumartesi günü belime ağrı girdi, bundan dolayı durumu kıdemli servis uzmanıma bildirdim. Çünkü vardiya müdürümüzün kim olduğunu bilmiyordum. O da, 'Ben müdüre söylerim.' dedi ve ardından restoran müdürüm bana yazarak nerede olduğumu sordu. Ben de belimin ağrıdığını ve gidemeyeceğimi söyledim. O da bana rapor almama fırsat bile vermeden 'Gel.' dedi. 'İstifanı yaz.' dedi. Bundan öncesinde annemin vardiyasının gece olduğunda kardeşime kimse bakamayacağı için sabahçı olarak yazılmam gerektiğini, aksi takdirde gidemeyeceğimi söylemiştim. Beni de bunu kabul ederek işe almışlardı. Ancak annem gece vardiyasındayken beni kapanış vardiyasına yazdılar. Ben de durumu bildirdim, gidemeyeceğimi söyledim ve ertesi gün bana vardiya yazılmadı. Devamsızlıktan işten çıkarılacaklardı çünkü vardiya yazmadıklarında gidemiyorsunuz ve bu sizin devamsızlık olarak kayıtlara geçiyor. Böylece sizi rahatlıkla işten çıkarabiliyorlar. Bu konuyu konuşup hallettik ama bu son olayda, bir rahatsızlıktan dolayı gidemediğim için 'Çık, istifanı yaz, yevmiyeni de kız arkadaşın versin.' diyorlar. Benim nasıl çalıştığımı bilen insanlar bunlar. Ben bu işe güvenerek borçlandım, şimdi bu işten çıkarma planını nasıl kurdularsa, borcumu nasıl ödeyeceğim konusunda da yardımcı olsunlar. Cidden, Burger King'de çalışılmaz.

02 Nisan 2024 15:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, 28359368 Numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğimizi bildirir, Burger King’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Sude sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Şubesinde Saygısız Müdür Ve İçecek Sorunu Mağduriyeti

17 Temmuz 2025 17:22
Burger King Şubesinde Saygısız Müdür Ve İçecek Sorunu Mağduriyeti

03 Temmuz 2025 15:24

15 Ekim 2024 23:56
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 10:21
Burger King Nezaketsizliği Ve İşbilmeyen Personelleri