27 Haziran 2024 10:29

22 Haziran akşamı Trendyol GO yemek üzerinden Arastapark Burger King şubesinden sipariş verdik. Siparişimiz elimize ulaştığı zaman menülerden bir tanesinin hamburgeri eksik, nugget almıştık o yok. Ekstra soslar konmamış, ekstra sosları geç menü yanı sosları bile konmamış. Gelen hamburgerlerde sanki çöpe atar gibi içine atılmış kağıtları yırtık dağılmış. Soğan halkaları buz gibi bayat tek doğru ve güzel olan şey gönderdikleri kola. İade talebi oluşturdum, firmadan gelen yanıt Red, tekrar iade talebi oluşturdum gene red, 3 sefer iade talebi oluşturdum cevap bekliyorum. Ödemeyi önden alalım, ürünü eksik gönderelim nasıl olsa bize kalmış iade işlemi diye bakılıyor sanırım. O kadar ki benim siparişimin içerisinden başka siparişin fişi cıktı bir de. Ve asla ilgi alaka yok. Bu defa da Red verilirse üşenmeden hakkımı hukuki yollardan arayacağım.

27 Haziran 2024 15:29 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Yetkili, 29197164 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Kevser
Kevser
02 Temmuz 2024 09:16

Cuma günü Genel merkezden aradılar kameraları izleyeceğiz yardımcı olmaya çalışacağız yardımcı olacağız dediler. Trendyol ile alakalı olabilir dediler ama o günden sonra dönüş yapan olmadı maalesef ki

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 01:13
Burger King Eksik Ve Yanlış Sipariş Hayal Kırıklığı
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 02:58

Hüseyin
14 Haziran 2024 19:57
Prosedürle Ölüm Ucuzluğu! Burger King Ve Trendyol!
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 00:20
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 16:08