Şehnaz sonuçtan hiç memnun değil

Bupa Acıbadem Sigorta Kulak Ve Boğaz Ağrısı Şikayetiyle Gittiğim KBB Ödemedi!

Bupa Acıbadem Sigorta Kulak Ve Boğaz Ağrısı Şikayetiyle Gittiğim KBB Ödemedi!
08 Şubat 2024 10:59

07/02/2024 tarihinde Çorlu reyap hastanesine. Kulak Burun Boğaz hastalıklarına M**** D**** isimli doktora boğaz ve kulak ağrısı şikayetim ile muayene oldum. Tahlillerim yapıldı lenf bezleri ile alakalı bir sıkıntı tespit edildi ayrıca kan tahlili sonuçlarında da kanda enfeksiyon tespit edildi. Fakat Bupa Acıbadem sigortam bu işlemime provizyon vermedi ve sonuç olarak ekte paylaştığım fatura ile 3.800,00 TL lik fatura ödemesi yaptım. Neden olarak da sigortam şu açıklamayı yaptı diş kapsam dışında dedi. Tabi bu açıklama ödeme sonrası aradığımda yapıldı. Hastanede ödeme yapmadan önce aradığımda bu konuşma kayıtları da incelensin aldığım cevap karşılamıyor kapsam dışı dedi diş ile ilgili giderler demedi diyemez çünkü ben kulak ve boğaz ağrısı şikayeti ile KBB polikliniğinde yim ne alaka. Benim dişim ağrımıyor diş rahatsızlığım yok benim şikayetim kulak ve boğaz ağrısı dişim ağrısa KBB de ne işim var. Sizin yaptığınız tamamlayıcı sağlık sigortası basit bir kulak ve boğaz ağrısını karşılamıyor ise ben neden bu tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırdım. Acil olarak bu yanlışın düzeltilmesini ve 3.800 TL lik ödememin iadesini bana yapmanızı talep ediyorum. Ödeme iade edilmez ise eğer Tüketici Hakem Heyeti'ne ve tüm sosyal medya platformlarında hakkımı aramaya devam edeceğim hakkımı kesinlikle bırakmayacağımı buradan bildiririm...

bupa-acibadem-sigorta-kulak-ve-bogaz-agrisi-sikayetiyle-gittigim-kbb-odemedi-4.pdf
bupa-acibadem-sigorta-kulak-ve-bogaz-agrisi-sikayetiyle-gittigim-kbb-odemedi-3.pdf
bupa-acibadem-sigorta-kulak-ve-bogaz-agrisi-sikayetiyle-gittigim-kbb-odemedi-1.pdf
08 Şubat 2024 11:59 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Şubat 2024 15:03

Tüm istenilen belgeleri sisteme yüklediğim halde, Fatura SGK dökümü talep edilmekte. Hastane ile defalarda talep etmeme rağmen böyle bir belge veremeyeceklerini söylemektedirler. Bunun üzerine tarafınızdan böyle bir belge verilemeyeceğine dair kaşe ve imzalı belge istemektedir ne yazık ki Bunu da alamıyorum. Süreç çok yıpratıcı ve yorucu buradan tekrar talep edilen belgeleri paylaşıyorum ve acil olarak benim fatura ödememin yapılmasını talep ediyorum. Diğer fatura SGK dökümünü Reyap hastanesinden siz talep edip alın artık yoruldum. Buradan çözemiyor isek Tüketici Hakem Heyeti'ne elimdeki belgeler ile başvuru yapacağımı buradan bildiririm. Tekrar bir değerlendirme talebi istemeden acil olarak ödememin iadesini talep ediyorum.

15 Şubat 2024 13:58

Şimdi dün tazminat ödemeniz tamamlandı diye mail geldi. Bugün yatmadı diye aradığım da 3.800 TL lik faturanın sadece 600 küsur lük kısmının onaylandığı söyleniyor. Bir haftadır o belge talebi bu belge talebi işimi gücümü bırakıp 2 kez hastaneye gidip defalarca hastane ve sizinle telefon trafiği yapmaktan resmen hastalık sahibi oldum başım ağrıyor. Bana 600 küsürlük ödeme yapmayın ben o 3.800 ü yasal faizi ve verdiğiniz manevi hasar ile birlikte sizden alacağım! Ya bana faturamın tamamının ödeme yapın bugün ya da tüm sosyal mecralarda CİMER ve Tüketici Hakem Heyetinle alacağım.

21 Şubat 2024 16:57

Hiçbir çözüm sunulmadı o kadar uğraş ve defalarca hastaneye gitmeme müşteri hizmetleri ile görüşmeme istinaden 3.800 TL lik faturanın sadece 664 TL'si ödemeyi kabul ettiler anlaşmalı muayene ücretleriymiş tahlilleri ödemiyorlarmış. Bende kabul etmedim ve hakkımın yüklenmesini ve ödemeyi almayacağımı belirttim. CİMER Sağlık Bakanlığına ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ve başvurularım yapılmıştır. Tüm sosyal mecralarda yaşadığım haksızlığı da paylaşmaya devam edeceğim. Asla hakkımı yedirmem!

22 Şubat 2024 08:37

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin Haksız Provizyon Reddi

22 Ekim 2024 19:07
Sigorta Şirketinin Haksız Provizyon Reddi

22 Ağustos 2023 13:55
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 13:48

Bupa Acıbadem Sigorta Bupa Acıbadem Pişmanlıktır