05 Kasım 2023 21:19

27/10/2023 Tarihinde buharkeyf1.org sitesinden bir adet smok IPX80, iki adet own marka 60ml likit ve bir adet Privacy Plus 30 ml salt likit sipariş ettim ve 1980 lira para verdim. Sonuç ise boşa giden bir 2000 lira oldu. Siparişim teslim edildikten sonra ürünün satış linkinden bulunan videoyu izleyerek ürünün likit dolum ve kurulum işlemini gerçekleştirdim. Ürünün buhar performansından yana bir sorun olmaması ile birlikte üründen asla aroma tadı gelmiyor. Destek talebinde bulunduğumda ise bir gün sonra talebime gelen yanıt yanlış coil ile yanlış likiti kullanmış olabileceğim oldu. Bende hangi coili hangi likit ile kullandığımı söylediğimde yine bir gün sonra gelen cevap coilin ıslanmamış olma ihtimali veya yanlış watt değerlerinde kullanıyor. Olabileceğim oldu. Bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı yapmış olmama rağmen yaklaşık olarak dört gündür buharkeyf1 sitesinden hiçbir cevap alamıyorum. Ve belirtmiş oldukları bir haftalık değişim ya da iade süreside bu şekilde bitmiş oldu. Almadan önce şüphelerim vardı en azından artık o şüphelerim yok. Siteden alışveriş yapmayı düşünüp şüphe duyan arkadaşlara örnek olsun işlerini şansa bırakmasınlar, paraları cebinde kalsın. Eğer geri dönüş yapılır param iade edilirse sorunumun çözüldüğüne dair şikayeti geri çekeceğim.

Can
23 Kasım 2023 22:12

Takınmış oldukları tavır ortada. Bir süredir şehir dışında olduğum için ilgilenip likitlerin iadesini yapma fırsatım olmadı ancak bugün arkadaşın kullanıp memnun olduğu likiti bunlardan almış olduğum elektronik sigara ile denedim ne koku ne de tat var. Firma ile yaptığım konuşmaların devamını da eklemek istemiştim ancak siteleri şu an kapalı olduğu için elimde sadece bu ss var. Utanmasalar sizin tat alma duyunuz yok diyecekler. Likitlerin iadesini alıp 500-600 liramı geri alacağıma belki birilerinin görüp daha fazla para kaybetmesine engel olurum diye iade isteyip şikayeti kaldıramıyorum. Likitle birlikte cihazın da iadesini alırlarsa şikayetimi ancak o şekilde kaldıracağım. Siteleri kapalı ve şu an sanırım: https://buharkeyfyedek.com/ Bu siteyi kullanıyorlar.

Vallahi alalı bir gün oldu hiç aroma tadı yok. Bugünde siteye giremiyorum. 50 liralık likitle hiçbir farkı yok

Doğukan

Bende bugün iki adet salt likit siparişi verdim. Siteye giremiyorum dolandırı ldığımı düşünüyorum

Cansen

Şikayeti sil yardımcı olacağız diyorlar yalan buraya cevap veren yok ürünlerinin arkasında dursalar bir cevap yazma gereği duyarlar paramızı resmen çöpe attık buharkeyfden asla alışveriş yapılmaz

Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 16:46
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Göksel
09 Aralık 2023 06:19
Buharkeyf2.com Siparişimi Kargoya Vermiyor/Para İadesi İstiyorum.
Can sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 01:06
BuharKeyf Smok Nord 4 Orijinallik Doğrulaması Yapılamıyor.
BuharKeyf Smok Nord 4 Orijinallik Doğrulaması Yapılamıyor.