Buhara Hastanesi Özel Hastanede Kaba Davranış Ve İlgisizlik

06 Eylül 2024 23:45

Paramızla rezil olmak... Bugün iki çocuğumu Dr. İ***** Bey'in yanına götürdüm. Gayet ilgili ve güler yüzlü olarak bizi kan almaya yönlendirdi. Kan almaya gittiğimizde 20-30 dakika hiç kimse yoktu ve biri yeni doğan, biri de 4 yaşında iki erkek çocuğu ile orada ameliyatlı bir şekilde bekletildik. Defalarca buraya biri bakabilir mi şeklinde oradaki çalışanları uyarmamıza rağmen gelen S**** adında hemşire, asık suratıyla defalarca kan veren çocuğumun korkmasına ve kan vermeme konusunda ağlamasına neden oldu. Üstüne üstelik bir arkadaşını çağırarak çocuğu tutmasını ve biraz acele etmesini söyleyerek zorla kan almaya yöneldi. Ayrıca acele edin, vermiyorsa o zaman işleminizi gidin iptal edin söylemleri bizi çok rahatsız etti. Paramızı vermemize rağmen işlemleri yapmadan tekrar geri geldik. Peki eğer bekletileceksek, asık suratlarla karşılanacaksak, anlayış ve empati yoksunu çalışanlarla muhatap olacaksak, üstüne üstelik kaba söylemlere maruz kalacaksak neden özeli tercih ediyoruz? Buhara Hastanesi, yoksa hastaların canını ve psikolojisini bozuk, işini bilmeyen, insan ilişkisi sıfır olan S**** hemşire gibi kaç kişiyle daha çalışıyor? Bilemedim.

07 Eylül 2024 08:26 (Şikayetten 8 saat sonra)

03 Ekim 2024 14:03

09 Ocak 2024 19:58

18 Şubat 2025 16:50
Özel Hastanede Hayal Kırıklığı: Hizmet Ve İletişim Sorunları
Semra sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 21:53
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Baypark Hospital Bayrampaşa Kan Almayı Bilen Yok + Randevu Verip Sonra Farklı Ücret İle Alınıyor

03 Ağustos 2024 22:24