22 Ocak 2024 21:56

Buff, ekran koruyucu ekranla uyumlu değil. Eski iPhone'umda (13 Pro) buff kullandım ve çok memnundum. Cihazın ekran boyutu ile ekran koruyucu birebir uyumluydu. Yeni iPhone'umu (15 Pro max) satın aldığımda ekran koruması için ilk aklıma gelen marka Buff oldu. Çünkü eski cihazımda memnun kalmıştım. Amazon üzerinden satın aldım. Ürün geldiğinde orijinallik sorgulattım orijinaldi. Ama ekrana uyguladığımda resmen ekrandan daha küçük üretilmişti. Üretim kaynaklı bir problem ayrıca ucuz bir koruyucu da değil, üründen memnun kalmadım. Kenarlarına elim takılıyor ve kenarlarına toz birikiyor.

24 Ocak 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
Semra
24 Ocak 2024 11:37

Üretim kaynaklı bir sorun değilse neden 13 Pro kılıflarınız ekrana çok daha uyumlu da 15 Pro max kılıflarınız küçük?

24 Ocak 2024 13:06

Değerli müşterimiz, Sadece kendi kılıflarımız adına ekran koruyucu üretmek hiç etik bir durum değildir. Bu gibi durumları göz önünde bulunarak diğer markalarında kılıf ebatları ve uygulama noktasında sorun yaşamasın adı altında müşterimizin ihtiyaçları doğrultusunda üretim yapmaktayız. Saygılar.

Semra
25 Ocak 2024 14:32

Müşterileriniz, eski iPhone ekran koruyucularına göre yeni koruyucularınız daha küçük ürettiğinizi sizin web sitenizde bile yazmış. Tüm pazar yeri platformlarında gerçek müşteri yorumlarını değerlendirmenizi öneririm. Ben memnun kalmadım benim gibi bir çok kişi daha var. Kılıf taktığım halde kenarlarında çok fazla boşluk kalıyor, iyi bir ürün çıkaramamışsınız bu sefer

26 Ocak 2024 09:28

Değerli müşterimiz, Bu şikayetinizi olumlu yönde değerlendirebilmeniz için ve mağduriyetinizin giderilebilmesi adına iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşmanızı rica edeceğiz. Elimizden ne geliyorsa yardımcı olmayı çok isteriz. Saygılarımızla.

Yılmaz sonuçtan çok memnun

Yılmaz
26 Mart 23:26
"Müşteri memnuniyet odaklı olmaları, iyi niyetleri ve destekleri için çok teşekkür ederim."

09 Nisan 14:27
Yağız sonuçtan çok memnun

Buff Labs Türkiye Buff Kılıf Kenar Sökülmeleri Ve Gevşemeler

Yağız
30 Ağustos 2024 19:42
"Çalışma günleri içerisinde birkaç saat kadar kısa bir sürede konuyu çözüme ulaştırdılar. Tarafıma yeni ürün gönderimi sağlandı. Kendilerine hassasiyetleri ve güzel iletişimleri için teşekkür ediyorum."