BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Yurt Dışından Getirdiğim Telefon Çalındı Yeni Yurt Dışı Telefonu Kayıt

01 Ocak 2024 22:32

Merhabalar. Yurt dışından aldığım telefonum harcını yatırıp kaydını yaptırdıktan sonra çalındı. Durumla ilgili çalıntı bildirimimi hem e devlet üzerinden hem de polis karakoluna giderek yaptım. Telefonum maalesef bulunamadı. Şu an yurt dışından yeni telefon almak istiyorum fakat daha önceki ödediğim harç üzerinden bu telefonu kayıt yaptırabilir miyim? Ya da sıfırdan kayıt yaptıracak olsam 3 yılda 1 telefon durumu önümde engel oluşturur mu?

Merhabalar kardeşim benim de başıma aynısı geldi telefon faturası üzerindeki IMEI ile kayıt yaptırdım Yurtiçi Kargo'da çalındı mahkemeye verdik telefonun fatura bedelini ödediler fakat kayıt hakkım yandı. Üzerimden bile düşüremiyorum. Çünkü kapalı kutu iken çalındı çalıntı bildirimi yapmam için hattımı da belirtmem lazım ama olmuyor. Olan vatandaşa oluyor.

Tuna
Tuna

Merhaba Mehmet Bey geçmiş olsun. 2 hafta önce aynı durumu ben de yaşadım. Bu konuyla ilgili bir dönüş alabildiniz mi veya herhangi bir bilgiye ulaşabildiniz mi?

Maalesef ulaşamadım geri dönüş de olmadı konuyla ilgili

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt İşlemi

Sedat