Broadmax İnternet B R O D M A X İnternet Hizmet Sağlayamıyor. Teknik Hizmet Ekibi Yok!

16 Eylül 2024 15:05

Brodamax internet şirketiyle ilgili daha önce de ödemeyle ilgili sıkıntı yaşamıştım defalarca. Lakin binamız bu firmayla anlaşmalı olduğu için bundan faydalanarak iyi hizmet vermiyorlar.

Bugün yaşadığım sıkıntı iki gün öncesine dayanıyor. İnternetiniz kesildi ve hafta sonu çalışmadıkları için pazartesi öğleden sonra teknik servisten geldiler. Ve bina içindeki kablonun değişmesi gerektiğini ve bunu yapacak kişinin de yeni yıllık izine çıktığını belirttiler. Firmayı yeniden aramamızı söyleyip gittiler çünkü gelen ekip kablo değişimi yapamıyormuş.

Aradığımızda ise M*** Hanım'la görüşüp derdimizi anlattığımız halde hangi gün hangi saate ekibin gelebileceğini bilemediklerini söyledi. Müşterilerine iyi hizmet veremeyen ve her ay tüm apartmandan para alan bu Brodamax firması mağduriyetlerine sürekli devam ediyor.

Teknik desteğin ne zaman geleceğini bilemeyen, geldiğinde spontane gelip evinizde hazır beklemenizi isteyen bu firma artık aldığı paranın hakkını versin, artık yeter.

İsa sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 00:43

19 Ağustos 2024 01:03
Coşkun İnşaat (İstanbul) Çevreye Verdiği Zarar

KKTC Broadmax Her Ay Başı İnternetimizi Kesiyor!

01 Haziran 2024 17:04
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Kablosuzonline Kalitesizliği Ve Müşteriye Tavrı

28 Haziran 2024 19:35