Onur sonuçtan hiç memnun değil

British American Tobacco (bat) Antalya Distribütöründen Şikayetçiyim!

02 Nisan 2024 09:27

8 yıldır Antalya ili Muratpaşa ilçesinde market işletmecisiyim. Haftada üç kez ziyaret eden Antalya distribütörü hem vade sistemini kaldırıp hem de ziyareti kendi lehine ikiye düşürmüştür. Günleri de kendileri belirlemişler. Bu istikrarsız giden dönemde vade talebim yok, ancak ziyaretlerin üç kez olmasını istiyorum; aksi takdirde ciddi derecede stok satarak hem müşteri hem de ciro kaybettiğimi söylememe rağmen asla çözüm üretilmemiştir. Nakit alım yaparak stok sattığımı gördükleri için kendilerinin stok artırması gerektiğini düşünüyorum, ancak zor durumda bırakmak için her şeyi yapıyorlar. İlave olarak, sistemden bizim adımıza hem sipariş veriyorlar hem de değişim yapıyorlar. Kimin yaptığıyla ilgili de bir fikirleri yok.

02 Nisan 2024 09:51

Şimdi gelen sigaracı arkadaş kartla yüzde 1 komisyon olduğunu belirtiyor. Dun sipariş yazarken bilgimiz yok daha önceden hiçbir bilgi yok. Zaten kar marjı düşük yüzde 1 ödeyeceğiz ilave olarak daha önceden haber verilmiş olsa karta yatırmaz nakit öderdik. Farksız sigara bırakmasını söyledim fakat sigarayida indirmeden gitti. Bubsaatten sonra sigara satılmaması için elimden geleni yapacağım yetti artık bunların dükkan sahibi gibi davranmaları

03 Nisan 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 15:39
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 09:34
Dağıtıcı Firma Yüzünden Sürekli Ürün Kısıtlaması Ve Mağduriyet
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Philip Morris Yılbaşı Gecesi Mağdur Olduk

13 Ocak 2024 03:39