BRC Group Danışmanlık Hizmetleri BRC Group Güvenlik Kursu Başvurusu Ve İletişim Sorunları

BRC Group şirketine güvenlik kursu başvurusunda bulundum bazı belgeler imzalatıldı ve belgelerin içeriğini okumadım. Şikayet var sitesi üzerinden bazı kişilere haciz icra davası açtıklarını gördüm. Şu an da arıyorum ulaşamıyorum. İlgililerden yardım istiyorum

8 Mart 2024 18:53

Merhaba sana nasıl ulaşabilirmiyim?

29 Şubat 2024 16:32

Aynısı kız kardeşimin başına geldi şu an icralık durumdayız. İstanbul'da savcılığa toplu bir şikayette bulunalım. Tek tek gidince süreç çok uzuyor ve etkili olmuyor.

29 Şubat 2024 16:26

BRC Group Danışmanlık Hizmetleri İnsanları Yanıltarak Para Kazanıyor

BRC Group art niyetlidir. Kaen güvenlik kursuna müşteri ayarlıyorlar, iş vs. Vermiyorlar. Adliyede başvurunuzu yapın, im...

1 Destek9 Yorum

BRC Group Danışmanlık Hizmetleri Danışmanlık Şirketi Üzerinden Yaşanan Mağduriyetler

BRC Group adlı şirketi G**** K***** isimli kişi yönetmektedir. İşe alınacağımızı söyleyerek başta güvenlik sertifikası v...

1 Destek8 Yorum