Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Braunshop.com.tr Ve Bay Teknoloji Bozuk Ürün Gönderip İade Kabul Etmiyor

27 Şubat 2024 12:33

Ürünler arızalı ya da sahte çıktı. İade hakkım olduğu halde ürünleri iade ettim; ancak isteğim dışında bana yeni ürün gönderildi. Ürünleri almadan geri gönderdim, ancak 'ç***' adında bir kişi bu ürünü almak zorunda olduğumu ifade etti. Durumdan şikayetçiyim, muhatap bulamıyorum.

28 Şubat 2024 11:53

Bay teknoloji adındaki bir firma sattığı ürünleri bozuk ya da sahte gönderip üslupsuz temsilcilerle muhatap ettirip iade yapmıyor. Kandırıldığımı düşünüyorum. Müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Koca firmalar kimlerin ellerinde ne hale düşüyor. Muhatap bulamıyorum neredeyse bir ay olacak.

28 Şubat 2024 11:42

Braunshop, bay teknoloji adında Üsküp adap bilmeyen bir firma aracılığı ile bozuk ürün gönderiyor diye düşünüyorum. Günlerdir hiçbir aramama, mesajıma ve emaillerime dönüş alamıyorum. Bay teknoloji, Braunshop ve Oral-b ile ortak çalışan bu firmalar insanları yanıltarak gelir elde etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum. Lütfen iademi yapın.

profile profile profile
Cihan
Cihan
28 Şubat 2024 11:56

Kaç zaman oldu Hiç kimse iletişime geçmiyor. Ürünü sattık parayı aldık işimiz bitti diyorlar galiba. Oral-B, Braunshop ve bay teknoloji sanayi ticaret Limited Şirketi'nden kesinlikle ürün alınmamalı diye düşünüyorum.

Mix Kozmetik Değişim İade Yapmadı!

09 Aralık 2024 09:30

14 Ocak 2024 14:45
Elif sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 16:47

16 Mayıs 2024 19:37
KozmoKalite Ürün Kalitesi Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
27 Eylül 2024 13:32