Braunshop.com.tr Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Satın Aldım, Ayıplı Mal Gönderildi!

12 Ağustos 00:50

Braun Pro 5 IPL cihazını 26.03.2024 tarihinde aldım. 2-3 kez kullandıktan sonra atış yapmamaya başladı. Cihazın sensörü yarı kırmızı yarı beyaz şekilde takılı kalıyor, cihazı fişten çekmeden düzelmiyordu. Aldığım ay içinde hemen yetkili servise gönderdim. Problem algılanmadı denilerek cihaz geri gönderildi. Cihazı geldiğinde yeniden denediğimde aynı sorunla karşılaştım. Servis bana tekrar sorun olursa videoya çekmemi söyledi. Fotoğrafını çekmiştim arızalı haldeyken diyerek gönderdim, tepki verilmedi. Sonrasında pek çok sefer videoya çektim. Cihazı açar açmaz bu arızayı yaptığı da oluyor, birkaç dakika kullandıktan sonra da oluyordu. Yaz geldiğinde bronzlaştığım için cihazı bir süre kullanmadım. Ancak kullanır kullanmaz yine arıza yaptı. Ve aldığımdan beri hemen her seferde bu arızayı yaptı. 10.07.2024 tarihinde her kullanımımda yaşadığım arıza videolarının çoğunu da atarak yeniden cihazı yetkili servise gönderdim. Yine bir sorun görülmedi diye bana gönderildi. Uzun süre kullanınca cihaz ısınma yapar, olur vs dendi. Ancak durum böyle bir şey değil. Cihazı açar açmaz da yaşıyorum bu sorunu ve cihazı aldığım günden beri yaşıyorum. Belli ki ayıplı mal satıldı ve servisi ikna edemiyorum. Ve neden ikna etmem gerekiyor anlamıyorum! Problem aşikar! Servis problemi tespit edeceğiz, ona göre genel merkeze göndereceğiz dedi ancak 2 gönderişimde de sorun yok diye hemen geri gönderildi cihazım. Videolarını ve fotoğraflarınızı ayrıntılı bir şekilde çektim, sorunu ayrıntılı bir şekilde anlattım. Alır almaz iade etmem gerekiyordu belki de, ama kampanyalı aldım ve aldıktan sonra fiyatı çok arttı diye yetkili servise göndermeyi tercih ettim. Braun markasının kalitesine ve köklü oluşuna güvendim. Fakat hiçbir şekilde sorunumla ilgilenilmedi. İlk gönderdiğimde direkt yenisiyle değiştirilmeliydi! Sorun ortada. Yetkili servise her gönderişimde test edilirken boşuna atış sayım kullanılıyor ve bariz ortada olan bir problem göz ardı ediliyor! Isınma yapar, cihazı dinlendirin deniyor. Haftalarca kullanmadığım cihazı prize takar takmaz 2-3 atışın ardından arıza veriyorsa bunun neresi ısınmakla ilgili olabilir! İlk gönderişimde yapılması gereken direkt cihazın yenisiyle değiştirilmesiydi. Hala çözüm ortada ama yetkili servis sorun yok diyerek geri gönderiyor. Bulunduğum şehirde yetkili servis de yok, bir de il dışına gönderiyorum. Bu kadar zahmete sorunsuz bir cihaz için kim katlanır! Göz göre göre mağdur ediliyorum! Neyi bekliyorsunuz, garanti süresinin dolmasını mı!

19 Ağustos 17:32

Bozuk cihaz gönderildi, yetkili servis kabul etmiyor, marka şikayetlere cevap vermiyor, nereden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Bozuk satın aldığım malı 3 hafta sonra gönderdim yetkili servis sorun bulunamamıştır dedi. Buraya yazıyorum marka cevap vermiyor. Asla ve asla tavsiye etmiyorum.

Ek
Ek
19 Ağustos 17:26

Şikayetleri ciddiye almayan bir marka! Hiç böylesine bir tavır beklemezdim!

20 Ağustos 22:37

Günlerdir şikayetime dönüş alamıyorum ve cihazı istisnasız her açışta arıza yapıyor. Atış yapamıyorum. Yetkili servis nasıl sorun tespit edilmedi diyor göz göre göre anlamıyorum! Ne marka sahip çıkıp cevap veriyor ne servis yardımcı oluyor. Mağduriyetimin haddi hesabı yok artık. 15 bin verip alınan bir cihaz, daha taksiti bitmedi, aylardır bozuk diye gönderiyorum ama yok. Ayıplı mal satılıp tüketici umursanmıyor! Yarın yeniden göndereceğim yetkili servise ve adım adım buraya yazacağım. Gerekirse her gün arıza yaptığında bu şekilde fotoğrafını çekip atacağım. Herkes görsün asla satın almanızı önermiyorum.

Beyzanur

Braunshop.com.tr Braun Tıraş Makinesi

Halil
18 Ağustos 14:28
Braunshop.com.tr Braun Tıraş Makinesi

Braunshop.com.tr Lazer Makinesi Koltuk Altımı Yaktı Simsiyah Oldu!

Esra
17 Ağustos 00:26