Braun Küçük Ev Aletleri Braun Blender Seti Yetkili Servisine Ulaşmak İmkansız

Braun Küçük Ev Aletleri Braun Blender Seti Yetkili Servisine Ulaşmak İmkansız
30 Mart 2024 13:13

Ordu'daki Vatan Bilgisayar'dan Braun blender seti satın aldım. Ürünü saniyesine dikkat ederek kullandığım halde, ilk kullanımda cihazdan dumanlar yükseldi. Yetkili servise göndermek üzere araştırma yaptığımda, Ordu'da markanın servisinin bulunmadığını internet üzerinden öğrendim ve Giresun'daki bir numarayla iletişime geçtim. İletişim kurduğum personel, bana bir gönderim kodu verdi. Ürünü gönderdiğimde, yetkili servis tarafından yapılan geri dönüşte, sadece kişisel bakım ürünlerine hizmet verdiklerini belirttiler. Kodu alırken ürünüm hakkında herhangi bir soru sorulmadı; şimdi ise bozulan ürünümü nereye göndereceğimi bilmiyorum. İyi bir marka olduğunu düşünerek tercih ettiğim bu ürün, maalesef beni zor durumda bıraktı. Daha sonra Vatan Bilgisayar ile iletişime geçip yetkili servisin numarasını aldığımda, bana Braun'un yetkili servisinin bireysel hizmet vermediği ve Fakir ürünlerine bakım yapan servisin aynı zamanda Braun ürünlerine de baktığı bilgisini verdiler. Ne yazık ki, sorunumu çözecek bir muhatap bulamıyorum. Bu markayı tercih etmeme konusunda sizi uyarıyorum.

16 Nisan 2024 16:47 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. Braun Müşteri Hizmetleri

Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Eyup
01 Nisan 2024 14:28

Öznur
13 Kasım 2023 16:34
Sezai sonuçtan çok memnun

Sezai
05 Haziran 2024 16:34
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
08 Şubat 2024 20:17