Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bozüyük Diş Sağlığı Merkezindeki Rezil Hekimler

17 Şubat 2024 01:43

Bozüyük Diş Sağlığı Merkezi'ne gitmenizi önermiyorum. 10 dakika randevuya geç kaldığım için bir saat bekletildiğim Ö*** hekim, şeker hastalığımı bahane ederek dişimi çekmedi. Ertesi gün S*****'a randevu aldım. O da dişimi çekmeyi reddetti ve sevk kağıdı vermek istemedi. Durumu şikayet ettim ve başhekim dişimi çekti. Ancak arkamdan sevk kağıdı düzenlenmiş. Bir ay sonra başka bir diş sorunu için gittiğimde Ö*** F**** hekim, daha kapıdan girer girmez sevk kağıdı sordu. Dahiliye bölümüne gittim ancak randevusuz kabul etmediler. Özel bir kliniğe gittim ve orada dişim hızlıca çekildi. Aldıkları ücretin hak edilmediğini düşünüyorum.

Melisa
Melisa

Bugün Bozüyük diş hastanesine yirmilik dişimin ağrımasıyla başvurdum danışmadaki memur arkadaşlarıma ve yönlendirildiğim hekimden binlerce kez Allah razı olsun. Yorumlara bakarak gitmek ve gitmemek arasında kararsız kalmıştım fakat bende bazen iş yerinde güler yüzlü ve anlayışlı olamayabiliyorum herkes gibi bence sağlıkçılarda aynı şekilde hastanede nelerle kimlerle karşılaşıyorlar tahammül seviyelerimiz düştü bu dönemlerde bu yorumu okuyan arkadaşım yorumları kulak arkası et ve tedavini ol sonuçta tedavini olup geri dönüyorsun anlayışlı olalım hepimiz. Teşekkürlerimi sunuyorum

Figen
Figen

Bozüyük Ağız ve diş sağlığı çalışanlarından özellikle danışmada oturan sekreterlerden ilgisiz, bilgisiz ve asık suratlı olmalarından, ve bazı hekimlerinden aynı şekilde hastaya yaklaşım ve alanlarında gerekli işlemleri yapmaktan kaçınmalarından, işlerini önemsemeden yapmamalarından şikayetçiyim

Yanlış Tedavi Ve İlgisizlik: Diş Sağlığım Tehlikede!

28 Ekim 2024 01:21

Bursa ADSH Bursa Ağız Ve Diş Hastanesinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim