Boycar Rent a Car Haksız Ödeme Aldılar

06 Haziran 2023 15:24

Aylar önceden 24 Nisan 2023'te başlayacak tatilimiz için aracı bir internet sitesinden araba kiraladık. Aracı site boycar'dan gelen tasdik ile belgelerimizi hazırlayıp bize gönderdi. Ancak Antalya havalimanında arabamızı almaya gittiğimizde, şu ana kadar hiç yaşamadıklarımız başımıza geldi.
Mevcut kiralama kontratımıza göre arabanın sigortası mevcuttu. Bizim ödememiz gereken miktar 455 EUR olarak belirlenmişti ve ek sigorta yaptırma zorunluluğumuz kesinlikle yoktu. Buna rağmen bizden toplam 630 EUR hiçbir açıklama yapmadan ödememiz talep edildi. Açıklama istediğimizde ise zorunlu trafik sigortası olduğunu söylediler Biz razı gelmeyince yukarıdan emir böyle, eğer ödeme yapmasak arabayı size teslim edemeyiz söylediler böyle bir uygulama hiçbir firma da yok resmen bizi yalan söylediler Yapmış olduğumuz telefon konuşmalarından hiçbir sonuç alamadık her görüştüğümüz kişi sorunu bir başkasına atı. Değil bir daha boycar'dan araba kiralamak, artık boycar'ın yanından bile geçmeyiz.

Semiha

Benzerini bizde yaşadık. Şu an hukuki süreç başlatmaya karar verdik. Gerekli delil ve belgelerinizi bize gönderirseniz dosyaya eklenir.

Semiha

Benzerini şu an bizde yaşadık. Hukuki süreç başlatmaya karar verdik. Size de gerekeni yapmanızı tavsiye ederim. Yoksa bunlar dur durak bilmicek.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:51

05 Ağustos 2024 20:28
Rasit sonuçtan hiç memnun değil

387 Rent A Car Güvenilir Olmayan Firmalarla Çalışan Booking.com Müşterisini Korumuyor

25 Ağustos 2023 10:52