Şükran sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 21:59

05.02.2024 tarihinde Bosch Condence 2000 Kombi cihazım E9 arızası verdiği için Alfaterm Isıtma Soğutma Sistemleri İzmir Yetkili Servisine müracaat ettim ve basınç sensörü arızalandığı için parça değişikliği yapıldı. Değişen sensör parçasının fiyatı 276 TL olmasına rağmen malzemesiz işçilik bedeli olarak 720 TL ve ayrıca işçilik bedeli olarak 600 TL tarafımdan tahsil edilmiştir. İki kez işçilik bedeli alınmasının sebebini sorduğumda yapılan açıklama beni ikna etmemiştir. Tarafımdan tahsil edilen iki ayrı işçilik bedelinin birinin iptali için sizlere yazmak istedim. Ben bu ücreti ne zorlukla ödediğimi belirtmek isterim. %90 engelli otizmli oğlum var ve ben de %60 engelli kanser hastasıyım. Onkoloji tedavisi görmekteyim. Engelli durumlarımızı gösteren kartlarımızı sizinle paylaşmak istiyorum. Lütfen bu yanlışlığın düzeltilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.

17 Şubat 2024 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 2024 12:03

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Burak sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 12:57
bosch-kombi-sorunu-3-aylik-cozulmeyen-ariza-5.pdf