Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Lojistik Nakliye Ve Montaj Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

31 Mayıs 2024 01:58

30.05.2024 de Bayrampaşa mağazanızdan yaptığım alışveriş sonrasında saat 19:00 gibi nakliye ve montaj bölümüne geçtim. Buraya kadar her şey normaldi ama burada terslikler başladı.

Öncelikle benimle ilgilenen arkadaşın ve yanındaki Borusan Lojistik yetkilisinin tavırları hiç hoş değildi. Ben ürünlerimi teslim etmeden önce kendilerine ürünleri pazartesi günü yani 03.06.2024 de getirmelerini çünkü şehir dışında olacağımı ilettim. Fakat bana kesinlikle bunun mümkün olmadığını, depolarında bir adım atacak yer olmadığı, ürünleri bekletemeyeceğini ve hemen göndermesi gerektiğini anlatan agresif söylemlerde bulundu.

Ben ilgilenen arkadaşa durumu her ne kadar anlatmak istesem de bana 'o zaman bugün almasaydınız, iade edin.' gibi lakayıt cevaplar vermeye devam etti. Ben kendisine, madem böyle bir durum var, bunu ürünleri alırken belirtilmesi gerektiğini, bu yoğunluktan dolayı ürün depoda 1 gün bile tutulmadığının belirtilmesi gerektiğini, benim de alışverişi tamamlamadan önce bu durumu bilmem gerektiğini aktardım.

Fakat 'bunu aktarmak bizim işimiz değil.' gibi cevaplar aldım. Sizin işiniz değilse kimin işi bu? Daha sonra ücret karşılığında ancak bekletebileceğini söyledi ve asıl en kızdığım nokta bu oldu. Madem ki hiç yer yok, hiç tutamazdınız. Nasıl bir anda para ödersem bunu bekletebiliriz hale geldi? Olay parayı ödeyince mi yer açılıyor? Bu yaptığınız çok ciddi bir terbiyesizlik. Arkadaşın tutumu zaten çok kötüydü.

Madem öyle, bana ilk baştan 'ekstra depoda tutarsam ödemesi var.' deseydi, ben daha mutlu olurdum. 'imkansız, hiç olmaz.' dedikten sonra ücreti karşılığında bekletiyor olması büyük ayıp. Resmen beni insanlar sırada beklerken zor durumda bırakıp baskı uygulayıp o 200 TL depo ücretini ödemek zorunda bıraktı.

Bu durumdan şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

31 Mayıs 2024 08:08 (Şikayetten 6 saat sonra)

30 Temmuz 2024 15:15

24 Temmuz 2025 20:22

10 Şubat 2025 12:55
Müge sonuçtan memnun

Borusan Lojistik’te Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

08 Temmuz 2025 10:47
borusan-lojistikte-teslimat-gecikmesi-ve-iletisim-sorunu-2.jpg
borusan-lojistikte-teslimat-gecikmesi-ve-iletisim-sorunu-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:50