Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Bina Mesken Elektriği Alamıyoruz!

22 Mayıs 2023 18:05
22 Mayıs 2023 12:43

Bedaş elektrik sözleşme 4818302335. Tesisat 6551345630. Fevzi Çakmak Mahallesi Cevahir sokak no5 mesken elektrik almaya çalışıyor iz lakin problem oluyor eksik var deniliyor yapıyoruz ama her seferinde başka ekip geliyor başka başka eksikler söylüyor bunun standardı nedir? Her gelen ekip neden farklı söyleniyor. Bizler mağduruz şantiye elektrik fazla geliyor eşyalarımız kombilerimiz arıza veriyor lütfen yardımcı olunuz

23 Mayıs 2023 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Kadir Ş., Başvuru numaranızı iletmeniz durumunda gerekli inceleme yapılacaktır. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

23 Mayıs 2023 10:14

Sayın Kadir Ş., Başvurunuz ile ilgili detaylı inceleme yapıldıktan sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

02 Haziran 2023 11:41

Sayın Kadir Ş., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

02 Haziran 2023 16:48

Burası çözüm yeri değil. Belli demek istediğim şu idi. Eksiklikler var ise gelen görevliler söyler yapılır. Bizde yaptık Lakin her gelen farklı eksiklik var dedi gelen her ekip farklı kişiler bu eksiklik neye göre belirleniyor. Mağdur etmeye göre mi yoksa ne sizce? Düşündürücü biz yine söylenen yapacağız. Bu son olur.

Küçükçekmece'de 5 Saat Süren Elektrik Kesintisi Ve Bilgi Eksikliği

09 Mart 17:56
kucukcekmecede-5-saat-suren-elektrik-kesintisi-ve-bilgi-eksikligi-1.jpg
Metin sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 18:13
bina-yikimi-icin-bedas-trafonun-acil-kaldirilmasi-talebi-2.jpg