Ayfer sonuçtan çok memnun

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Abonelik Fesih Eziyeti

24 Eylül 2024 19:24
Ayfer'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim olumlu sonuçlanmıştır. Özellikle müşteri hizmetlerinde Büşra Hanıma ve ck Boğaziçi enerjiye teşekkürlerimi sunuyorum. İyi çalışmalar dilerim.”

İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi Kiptaş'ta bulunan ‪8170452194‬ numaralı aboneliğin bireysel abonelik fesih işlemini vefat eden eşim adına gerçekleştirmek istiyorum. Elimde veraset ilamı mevcut. Fesih işlemini eşimin e-devletinden yapmak mümkün olmamakta. Su ve doğalgaz abonelik fesih işlemlerini e-devletten yapabilirken neden elektrik fesih işlemimi e-devletten yapamıyorum. Teknoloji çağında neden bu eziyet. İstanbul dışında ikamet ediyorum ve çalışıyorum. Sırf bu işlem için kaç km yol gelip bilmediğim daha önce hiç gitmediğim Kağıthane'de bulunan merkezinize gelmem gerekiyor diyorsunuz.
Abonelik feshinin gerçekleştirilmesini tarafınızdan rica ediyorum. Size mail de attım lütfen İrtibat numarama ulaşınız. İyi çalışmalar.

Ayfer
Ayfer
10 Ekim 2024 19:05

12 Kasım 2023 00:08

05 Ağustos 2024 17:11

12 Nisan 2025 12:33
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Ck Elektrik Yanlış Ve Eksik Bilgi

31 Mayıs 2024 13:38