Body Control Studio Kayıt İptal/dondurma Hakkında

20 Ekim 2023 23:33

Body Control pilates stüdyosu Esenkent şubesine üye olup ilk derse katıldım. 2. derse çok ağrım olduğu için gidemedim. 3. derse de eşimi hastaneye yatırdığımız için katılamayacağımı söyledim, eşimin tedavisi sürüyor. Ameliyata karar verdiler ama günü belli değil, yani süreç biraz uzadı. Bunun elzem bir durum olduğunu belirttim. Ne kayıt dondurma, ne iptal, ne de başka herhangi bir olanak sunulmuyor. Hiçbir şekilde orta yol bulmak diye bir şey yok, ne olursa olsun hakkınız yanıyor dendi. Kanunların bize sunduğu tüketici hakkı filan diye bir şey de tanımıyorlar. İlk kez böyle bir şey görüyorum. Dondurmak için rica etmiştim ama bu kadar ticarethane mantığı yürüttükleri için iptal edip ücretimi almak istiyorum. Cayma hakkının süresi: Alıcı, satın aldığı eğer bir hizmet ise, bu 14 günlük süre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren başlar.

23 Ekim 2023 11:59 (Şikayetten 2 gün sonra)
Meltem
Meltem
24 Ekim 2023 18:28

Telafi dersi istemedim ki ben daha yeni başlamıştım zaten sadece başlangıcı 1-2 hafta ertelemek istedim yıl boyu gelecektim bu hafta 2 arkadaşım daha katılacaktı yaşadığım bu olumsuz durumu anlatınca onlarda şaşırdı vazgeçti başka bir yer bakacaklar yani 900 TL için 32.400 TL den oldunuz bu politikayla daha çok müşteri kaybedersiniz ayrıca daha derse başlamadan stüdyoya adım atar atmaz para isteniyor hemen IBAN yollanıyor oysaki çoğu yerde ilk ders deneme dersi oluyor memnun kalınması durumunda devam ediliyor. Bizim 2000 kişilik dil okulumuz vardı muhtelif sebeplerle dondurma iptal vs. Yapıyorduk olması gereken de buydu neyse siz bu satış politikasıyla devam edin

25 Ekim 2023 11:16

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Sonrası Üyelikte İletişimsizlik Ve İptal Engeli Yaşadım

06 Mayıs 2025 16:06
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Q GYM & SPA Üyeliğin Sağlık Nedeniyle Dondurulamaması Nedeniyle Mağduriyet!

14 Temmuz 2025 17:59

Üyelik İptali Ve Ödeme Sürecinde Yaşanan Sorunlar

18 Haziran 2025 18:54
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Nedeniyle Üyelik İptalinde Sürekli Oyalama Ve Bilgi Alamama Sorunu

29 Nisan 2025 10:23