Özel Bodrum Kartanesi Eğitim Kurumları Öğretmenleri Çok Deneyimsiz!

03 Mayıs 2024 11:23

Okuldaki s*** hanım çok ilgili ve tatlı. Ancak öğretmenleri çok deneyimsiz ve kötü. Çocuk iletişimleri korkutmaya dayanıyor. Ödül ve ceza uygulaması var. Kızım 4 yaşındayken götürmüştüm ilk 2 hafta hiçbir sorun yoktu gayet güzel gidiyordu sonra bir anda gitmek istemedi. Öğretmenlerin çok kötü davranışları var. Kızım gitmek istemediğinde okul psikoloğu dedikleri hanımefendi ilk görüşmede normal olduğunu zamanla alışacağını sabırla benimle ve kızımla uyum içerisinde sorunu çözeceklerini söylediler. Bu görüşmenin üzerinden de 2 hafta geçti kızım hala gitmek istemiyordu öğretmeni olan hanımefendi birebir ilgilenemem herhalde gibi bir üslupla yaklaştı ve öğretmenlerde çok değişiyor. Okul psikoloğu denen hanımefendi kızım kapıda girmek istemezken bir anda yanımda duran kızımı kucakladı ve zorla içeri soktu ben ne yapacağımı bilemedim sonuçta psikolog ya kendisi. Sonra kızımın ağlama ve bağırma seslerine dayanamayıp içeri girdim ve gördüğüm manzara beni şok etti sözde okul psikoloğu olan hanımefendi kızım geri çıkmasın diye kolundan tutuyor ve sözde öğretmeni kızımın önüne eğilmiş ağlamasını bastırır bir tonda burası okul bekleyeceksin annen işi bitince gelecek tarzı bir üslupla konuşuyorlardı. Kızımı aldım ve çıktım. Sonrasında Başka bir okula yazdırdık çok şükür bir sorun yaşamadık sayelerinde kızımda öğretmen fobisi başlamıştı Ortalama 7 aydır oyun terapisi alıyoruz yeni aştı çok şükür.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Okulda Yaşanan Sorunlar Ve Umursamazlık

11 Ekim 2024 00:07

Özel Çocuk Dünyası Anaokulu ( Başiskele) / Kocaeli

15 Ocak 2024 23:39
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Kids Aloud İngilizce Anaokulu Oryantasyon Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı!

06 Şubat 2025 21:02
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pırlantalı Çocuklar Orman Anaokulu'nda Çocuğuma Yapılanlar

13 Mart 2025 19:47
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Muzipo Kids Muzipo Kıds Şişli Oyun Grubu Travması

26 Temmuz 2024 09:43