Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum'da Gece Yarısı Gürültü Kabusu

10 Ekim 2024 00:53

Bodrum Yahşi Mahallesi'nde açık havada son derece yüksek sesle müzik yapılıyor ve bütün koy inliyor. Düğün varmış. Saat 12.00'yi geçmesine rağmen devam ediyor. Bodrum İlçe Emniyet'e 112'den ulaşmaya çalışıyoruz, telefonlar yüzümüze kapanıyor, hatlar bir türlü bağlanmıyor, bağlanmayı başarabildiğimizde ise bize kimse yardımcı olmak istemiyor ve herkes topu birbirine atıyor. Düğün sahipleri canları ne zaman durmak isterse o zaman duruyorlar. Oh ne ala memleket. Gürültü kirliliği ile koskoca Bodrum'da bize kimse yardımcı olmadı. Yazıklar olsun demek istiyorum.

#Bodrum
#bodrumbelediyesi

10 Ekim 2024 00:40

Bodrum Yahşi mahallesinde açık havada son derece yüksek sesle müzik yapılıyor ve bütün koy inliyor. Düğün varmış. Saat 12.00'yi geçmesine rağmen devam ediyor. Bodrum İlçe Emniyet'e 112'den ulaşmaya çalışıyoruz, telefonlar yüzümüze kapanıyor, hatlar bir türlü bağlanmıyor, bağlanmayı başarabildiğimizde ise büze kimse yardımcı olmak istemiyor ve herkes topu birbirine atıyor. Düğün sahipleri canları ne zaman durmak isterse o zaman duruyorlar. Oh ne ala memleket. Gürültü kirliliği ile koskoca Bodrum'da bize kimse yardımcı olmadı. Yazıklar olsun demek istiyorum. #Bodrum #bodrumbelediyesi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Belediyesi Sokak Düğünleri Nedeniyle Huzurumuz Ve Sağlığımız Hiçe Sayılıyor

26 Ağustos 2025 21:37
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kamberler Parkında Yapılan Yüksek Sesli Düğünler

02 Temmuz 2024 23:43

23 Eylül 2023 15:48
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 23:31
Gece Yarısı Gürültü Kirliliği ve Yetersiz Denetim