Bobalogy Şikayeti

20 Ekim 2024 19:33

13.10.2024 de Pendorya alışveriş merkezindeki bobalogy firmasından bubble tea aldım. Bir kere tadına bakıp ürünün bozuk olduğunu personele ilettim. Israrla bozuk değil süt eski değil diye yanıt verdi. Ürünü almadım iadeniz gerçekleşecek dedi aynı gün için tam iki hafta geçti gerçekleşen bir ücret olmadı nakit vermeleri gerektiğini söylediğimde de kartla aldığım için nakit veremediklerini söylediler.

Karta da iade yapmıyorlar çok lakayıt bir şekilde davranışları var. Kesinlikle memnun kalmadım. Tam bir yanıltıcılar lakayıt konuşuyorlar. Müdürleri ve personel dahil bu şekiller. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

Dilan

Merhaba öncelikle fiziksel halimle yorum yapmanız çok yanlış yorumunuzu gördüğümde gerçekten çok üzüldüm ben normalde herkese güler yüzlü davranan bir insanım ve hiç daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım hem şok içerisindeyim hem de çok üzgünüm eğer gerçekten böyle düşündürdüysem kusura bakmayın

Elmas
Elmas

Uzun saçlı kepçe kulaklı kız. Dün saat 13.00 geldiğimde benimle hiçbir türlü ilgilenmeyip ben söylemesem yüzüme dahi bakmadı. Ve sipariş verdiğimde. Yüzü beş karış asıktı. Nasıl bir personel çalıştırıyorsunuz Parkur AVM

Dilan

Merhaba öncelikle fiziksel halimle yorum yapmanız çok yanlış yorumunuzu gördüğümde gerçekten çok üzüldüm normalde herkese karşı güler yüzlü davranan bir insanım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum hem şok içerisindeyim hem de çok üzgünüm eğer gerçekten böyle düşündürdüysem kusura bakmayın

Bobalogy Bubble Tea Deneyiminde Hayal Kırıklığı

15 Mart 2025 15:16

Bubble Tea Sunumu Ve Miktarı Beklentimi Karşılamadı

Şükran
28 Ağustos 2025 23:20
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yeşil Dağın Çiftliği 2 Aydır İade Edilmeyen Ücret

10 Eylül 2024 16:40