BES İptalinde Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri Sorunu

22 Aralık 2024 11:214.852

BNP Paribas Cardif işverenim tarafından otomatik yapılan BES'i iptal edemiyorum. 444 43 23 müşteri hizmetlerini aradığımda BES iptali için şu numarayı aramam gerektiği söylendi: 444 43 23 115. Böyle bir numara yok ve ulaşılamıyor. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum.

E devlete başvuru görünüyor. Kesinti olmuş toplam alacağınız var diyor ama telefon da telesekreter öyle bir hesap yok diyor

24 Aralık 2024 13:26

Dün sözde ulaştılar bana mail atacağız dediler ayrılış formu doldurun yollayın dediler ama yalan dolan Böyle bir bireysel emeklilik ten haberim bile yok, ve ben ayrılıp toplanan parayı almak istiyorum Bu konuda yardımcı olmak istemiyorlar, numarayı arıyorum ulaşamıyorum

1 Destek
23 Aralık 2024 11:08 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi detaylı olarak incelemeye başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla. BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş

23 Aralık 2024 11:45

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili 23.12.2024 tarihinde tarafınıza telefon aracılığı ile dönüş yapılmıştır. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş

23 Aralık 2024 14:27

Ayrılış için mail yollayacağız on dakika içerisinde denildi, mail gelmedi hala resmen oyalama taktik bu

26 Aralık 2024 14:28

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili 26.12.2024 tarihinde tarafınıza telefon aracılığı ile dönüş yapılmıştır. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF EMEKLİLİK A.Ş

BNP Paribas Cardif Emeklilik Besi İptal Edemiyorum

Ali
14 Ağustos 2024 16:503.463

BES İptali Engelleniyor, Zorla Para Kesiliyor!

Oğuz
23 Nisan 2025 15:112.050

"Sorun çözüldü çok teşekkür ederim"

Öne ÇıkanKonular