Borusan Akyurt Şikayet

Ferhat
11 Temmuz 2024 14:23

Müvekkil firma yaklaşık 25 araçlık bir filoya sahip bir ulusal ve uluslararası ticaret nakliye işi yapan bir firmadır. Firmamızın yöneticisinin yaklaşık 6 ay önce sıfır olarak aldığı ve daha önceden hiçbir şekilde kazası bulunmayan 18GS777 plakalı araç ile 13.05.2024 tarihinde tek taraflı ufak çaplı bir kaza yapıldı ve tamir için Borusan Akyurt servisinize bırakıldı. 15254325230001 numaralı hasar dosyası açıldı. Aradan geçen 2 aylık süreçte aracımız teslim edilmedi. Servis sorunu çözmek için hiçbir çaba sarf etmediği gibi kasıtlı olarak dosyayı sürüncemede bıraktığını düşünmeye başladık. Borusan gibi kurumsal bir firmanın bu şekilde insanları mağdur etmesini anlayabilmiş değiliz. Olay nedeniyle fazlasıyla mağdur olduk. Mağduriyetimizin bir an evvel giderilmesini istiyoruz.

11 Temmuz 2024 14:35 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
19 Mayıs 2024 17:07
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Şubat 2024 08:31
"Borusan Oto Yönetim Ekibine ve özellikle Müşteri İlişkileri tarafında Tuğba Hanım'a süreç içerisinde gösterdiği özen ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ederim. Sadece önerim elektrikli araçların yedek parça tedariği konusunda gerekli önlemlerin alınması ve stok yönetiminin daha etkin yapılması sanırım iyi olacaktır."
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
07 Temmuz 2024 10:48