Arif sonuçtan memnun

Borusan Ağaçlı Oto Aracımı Şanzımanını Bozdu Yapamıyor

05 Eylül 2024 14:55
Arif'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Borusan ve ağaçlı oto BMW ile yazışarak sorunumu yüksek oranda çözdüler teşekkürler.”

Ankara Borusan Ağaçlı Oto Yetkilisi servisine 03.09.2024 tarihinde sabah 08:30 da 06AGE601 plakalı aracımı şanzıman yağ değişimi için bıraktım. Aynı gün akşam aracımı 17:50 civarında teslim aldım. Daha sonra trafik esnasında aracın vites geçişlerinde sorun olduğunu 1. Vitesten 2. Vitese geçerken aşır bir titreme/tekleme olduğunu anladım ve direk servisi aradım aracı bu şekilde niye teslim ettiklerini aracımı verdiğimde bu sorunun olmadığını bildirdim. Saat 18:00 olduğu için U*** bey ile yapılan telefon görüşmesinde yarın getirin inceleyelim şu an servis kapandı cevabını aldım. 04.09.2024 tarihi sabah 08:25 itibari ile aracı tekrar servise götürdüm. 2 gündür tüm işlerimi iptal etmiş bulunduğumdan maddi manevi mağdur oldum. Borusan Ağaçlı oto şu an bana sorunu merkeze bildirdiklerini ve ne işlem yapılacağı ile ilgili cevap beklediklerini iletiyorlar. Acilen aracımın sorunun çözülüp verilmesi hususunda yardımlarınızı bekliyorum.

12 Eylül 2024 10:45

Borusan hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapmıyor. 11 gündür yetkili servis Borusan teknik ekibi ile görüştüklerini söylüyor. Tarafıma ikame araç verilmiyor.

05 Eylül 2024 15:05 (Şikayetten 9 dakika sonra)

06 Eylül 2024 09:21

3 gündür Ağaçlı oto Borusan'a yazdık bilgi bekliyoruz diyor. Borusan otoyu arıyorum BMW Türkiye'ye yönlendiriyor. BMW Türkiye'yi arıyorum kesinlikle dönüş alamıyorum. Bu nasıl hizmet anlayışı? Bir yetkili tarafıma dönüş açıklama dahi yapmıyor yapamıyor

06 Eylül 2024 17:01

Sorun ağaçlı otoya iletiliyormuş. Ağaçlı Oto Borusan'dan haber beklediğini iletiyor. Sorunu Borusan teknik ekip niye dönüş yapmıyor diye Borusan'a iletmeniz gerekiyor. Bu döngü böyle devam mı edecek? İlgileniyoruz ilettik gerisi yok. Bir tane yetkili biri tarafıma dönüş yapmıyor. Yazıklar olsun koskoca marka bir tane usta bir tane muhatap yok karşımda.

11 Eylül 2024 11:23

Merhaba, Aracım halen serviste 10 gündür beklemekte olup Borusan Teknik ile yazışma olduğu söyleniyor. Ancak sorunum çözülmüyor ve hiçbir yetkili açıklama yapmıyor. Borusan'ın böyle servisi olduğunu bilsem asla BMW almazdım. Şu iş Türkiye'de üretilen araçlarda olsa 3 günde hallederlerdi.

06 Kasım 2024 11:43
06 Kasım 2024 11:50

Osman
Osman

Arif bey, normalde BMW yetkili servisleri şanzıman yağını değiştirmiyor. Çünkü zf şanzımanın altında İngilizce olarak ''Şanzıman yağı ömürlüktür'' ikazı vardır. Buna rağmen değiştirmesine şaşırdım. Ayrıca şanzıman yağı illaki değiştirilmek isteniyorsa bu işlem için başvurulacak yer BMW yetkili servisi değil zf şanzımanın kendi yetkili servisidir. Siz büyük risk almışsınız.

Arif

Merhaba, Risk almak değil ki bu ekranda şanzıman yağ değiştirin uyarısı çıkınca 2 yetkili servise gittim ikisi de değiştireceğiz dedi ben de güvendim nereden bilebilirim böyle acemi olacaklarını. Daha halen araç serviste kalibrasyon yapacaklarını söylüyorlar.

Elbruz sonuçtan çok memnun

Elbruz
27 Temmuz 2025 02:48
"İlgi, alaka ve nazik hediyeleri için başta T** hanım olmak üzere Borusan'a teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Otomotiv Aş Akyurt

19 Ocak 2024 10:19