Yaşar sonuçtan çok memnun

BMW Kronik Kapı Kolu Soyulması
25 Temmuz 2024 09:51
Yaşar'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Hayatımda ilk kez BMW Araç aldım, malzeme kalitesi ve marka değeri ne güvendiğim Alman teknolojisi olduğu için bende elegant bir his uyandırmıştı. Fakat aracın Kapı kollarının soyulduğunu görmek ve hatta sakız gibi ellere yapılması Bunun kronik bir sorun olması markaya olan bakış açımı olumsuz etkiledi. BMW ye yakışmayan bir olay düzeltilmesini talep ederim.

25 Temmuz 2024 10:22 (Şikayetten 30 dakika sonra)

05 Ağustos 2024 17:25

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

05 Ağustos 2024 19:03

Teşekkürler

Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
18 Ekim 2024 14:47
"Merhabalar, Öztorun Oto konu ile ilgilendi ve gereken işlemleri gerçekleştirdi. Sorunumu hızlıca çözdükleri için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla."
BMW 3.20i Kapı Kollarında Soyulma Ve Yetersiz Servis Desteği
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
13 Temmuz 2025 21:05
"Teşekkürler"
BMW Aracımın Kapı Kollarında Beklenmedik Deformasyon Sorunu
BMW Aracımın Kapı Kollarında Beklenmedik Deformasyon Sorunu
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
09 Ekim 2023 20:11
Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2025 14:21
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
16 Şubat 2024 10:35
"İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili net çözüme gittiler. Herhangi en ufak sorunla karşılaşmadık."
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi