BMW G30 Deri Erimesi

BMW G30 Deri Erimesi
3 Temmuz 2024 09:112.300

BMW G30 deri soyulması gerçekten inanılır gibi değil, kendi kendine bu hale gelmesi bu kalitedeki araca hiç yakışmıyor. Aynı şekilde kolların kulpları eriyor. Bu iki problemin ücretsiz bir şekilde tüm BMW'lere yapılması gerekiyor. Rakip diye yarıştıklarınızda asla böyle bir sorun yok, lütfen çözüme kavuşturun.

26 Temmuz 2024 01:20

BMW rezaleti beni hayal kırıklığına uğratan BMW Borusan'dan aldığım geri dönüşün olumsuz olması böyle bir markaya ihanet resmen ucuz kullanılmış kalitesiz malzeme fakat yüksek bir fiyatlı araç ilk defa bir araçta böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve bu durumu telafi edemeyecek bir firmaymışşınız

Eki aç
3 Temmuz 2024 11:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mert
23 Temmuz 2024 15:10
Eki aç

BMW gibi büyük bir araba markasının kendini bu kadar değersiz bir firma olarak göstermesini kınıyorum en ucuz arabalarda bile deri soyulması yaşanmıyorken milyonluk araçta böyle bir sorun yaşanıp telafi edilmemesi çok vasat bir daha BMW asla almam bu kadar rezalet görmedim

4 Temmuz 2024 00:24

Aynı sorunu bende yaşamıştım BMW emsalinde olan diğer markalar da böyle sorunlara rastlamadım olacak iş değil!

BMW G30i X-drive Tutamakları Eriyor: Kalite Sorunu

20 Kasım 2024 15:111.395

"İlgi ve alakalarından dolayı Borusan Oto Esenboğa çalışanlarına teşekkür ederim."

BMW G30i X-drive Tutamakları Eriyor: Kalite Sorunu

BMW Kapı Kolu Soyulması

9 Ekim 2023 12:34826

Uzun yıllardır severek kullandığım f30 aracımın iç kapı kol üzerindeki yüzeyi soyuluyor. Özellikle yaz aylarında terleyi...

BMW G30 Kapı Kollarında Kronik Kaplama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

12 Eylül 2025 21:173.056

BMW 5.20i G30 model aracımı yaklaşık 1 yıl önce İstanbul’da ikinci el olarak satın aldım. Aracımın ön sol ve ön sağ iç k...

BMW G30 Kapı Kollarında Kronik Kaplama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed