Remzi sonuçtan hiç memnun değil

BMW F20 Kapı Trimleri Ve İzolasyon Sorunu

24 Temmuz 2023 18:05

BMW 2014 model F20 aracımda Kapı fitilleri gıcırtısı ve araç içine aşırı rüzgar sesi alıyor. Özellikle hızım 100 km den sonrasında dayanılmaz bir rüzgar sesi ve trim sesi oluyor. BMW gibi kaliteli bir markadan beklenmeyecek kalitesiz bir Konfor mevcut. Bu sorunumun en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

24 Temmuz 2023 19:04 (Şikayetten 59 dakika sonra)

23 Ağustos 2023 10:14

BMW marka olarak çok ilgililer, şikayetime kısa süre içinde dönüş sağlayıp ilgili yaklaşımları için teşekkürler. Borusan Adana Tarsus bayi den randevu oluşturduk şikayetim için umarım sorunum çözülür.

23 Ağustos 2023 10:17
28 Eylül 2023 02:53

İletişime geçtiler yetkili servis Borusan'a gittim. Ama boşuna gittim hiçbir işlem yapılmadı gerekli desteği sağlayamadılar.

BMW G30 Aracımda Rüzgar Sesi

Eren
01 Şubat 2024 13:58
Can sonuçtan çok memnun

Can
02 Ekim 2025 23:07
"Şikayetimi ilettikten kısa süre sonra hemen tarafımla iletişime geçildi. Borusan tarafından şikayetlerim için dosya oluşturulup. İzmir Özgörkey tarafından parça siparişi verilip. Kısa süre içerisinde mağduriyetim çözüldü. Bu süreçte Özgörkey Sıla Hanım gerekli desteğini esirgemedi. Borusan Otomotive ve İzmir Özgörkeyde benimle ilgilenen Sıla Hanıma çok teşekkür ederim."
BMW Aracımda Erken Fitil Yıpranması Sürüş Konforunu Bozuyor
bmw-aracimda-erken-fitil-yipranmasi-surus-konforunu-bozuyor-1.jpg
Mert sonuçtan çok memnun

Mert
09 Eylül 2025 14:52
"Borusan bana ulaşarak ilgili parçanın temin edildiği ve ücretsiz değişim için randevu oluşturulacağını belirtti teşekkür ederim."
BMW F20 Cam Fitili Sorunu Sürüş Konforunu Olumsuz Etkiliyor