BlueMoon Estetik & Güzellik Merkezi Bluemoon Estetik Ve Güzellik Merkezi Sakarya

22 Mayıs 2023 10:33

Bluemoon Sakarya'da soğuk Lipoliz 4 seanslık paket satın aldım. Öncesinde lazere gidiyordum. Her seansta başka biri girmesi aşırı rahatsız edici. Sürekli çalışanların değiştiği bir yer. Ona rağmen lazerde dökülme çok iyiydi ancak çalışanlar kesinlikle niteliksiz. Soğuk Lipoliz uygulamasında ilk seansta 400 TL ödeme yaptım ancak tam 40 gün karın bölgemdeki ağrım geçmedi endometriozis olduğu için doktor önermiyor. Kendilerine söylememe rağmen hayır paket aldığınız için iptali olmuyor. Ödemeyi yapmak zorundasınız diye 6 aydır aranıyorum ve avukata verilmekle tehdit ediliyorum. Sağlık problemim olduğunu söylememe rağmen sözleşmeniz var iptal edilmiyor diyor iptali için doktordan rapor almamı söylüyorlar. Ben soğuk Lipoliz için herhangi bir şey imzalamadım diyorum ama olaydan 1 yıl önceki imzaladığım lazer sözleşmesini öne atıyorlar onun içinde maddelerde yazıyormuş o dönem onu almadığım halde onunda imzasını attığımı öne sürüyorlar ama ben soğuk lipolize başladığımda ayrıca herhangi bir şey imzalamadım lazer bittiği için sözleşmeyi atmıştım. Sizdekini gösterin. Diyorum merkeze gönderdik diye yalan söylüyorlar. Devamlı bu konuyla ilgili rahatsız ediliyorum. Tam 8 ay oldu 1 seansa girdim kasım ayında bir daha girmediğim seanslar için hala ücret almaya çalışıyorlar ve avukata vermekle tehdit etmeye devam ediyorlar.

Şirin sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 16:49
Mercy Estetik Zorla Para Alma
Şuheda sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 17:22
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Seanslarında Eksik Bilgilendirme Ve Yanıltıcı Davranışlar

23 Aralık 2024 01:23
Seray sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 12:14