Altan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 09:37

Şikayet Başlığı: Y**** adlı kullanıcının BlaBlaCar'da haksız fiyat artırımı hakkında

Şikayet Metni:

Merhaba,

BlaBlaCar uygulaması üzerinden Y**** adlı kullanıcı ile İskenderun’a seyahat için iletişim kurdum. Uygulamada başta ücret 110 TL olarak gözüküyordu. Ancak Y****, bana bu ücretin yanlış olduğunu belirterek fiyatı 650 TL’ye çıkardığını söyledi. Bu, açıkça haksız bir fiyat artışı olup, uygulamanın güvenilirliğini zedeleyen bir tutumdur.

BlaBlaCar’ın amacı güvenilir ve şeffaf bir hizmet sunmak olmasına rağmen, Y****'un keyfi şekilde fiyat artırması hem haksız hem de kullanıcıyı mağdur edici bir davranış. Bu gibi durumların tekrarlanmaması adına Y****’un gerekli uyarıyı alması ve bu konunun incelenmesini talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sürücünün Ekstra Ücret Talebi Ve Hesabımın Haksız Askıya Alınması

23 Ekim 2025 13:49
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

BlaBlaCar Ücret Tarifeleri Sürücüleri Zarar Ettiriyor Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak Zor

Alparslan
03 Ekim 2025 14:13
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

BlaBlaCar’da Sürücülerin Önerilen Fiyatların Çok Üstünde Ücret Talep Etmesi Mağduriyet Yaratıyor

Bülent
27 Eylül 2025 16:11
blablacarda-suruculerin-onerilen-fiyatlarin-cok-ustunde-ucret-talep-etmesi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg

BlaBlaCar İlan Sahiplerinden İlan Dışı Yüksek Ücret Talebiyle Mağduriyet Yaşadım

03 Kasım 2025 18:55
blablacar-ilan-sahiplerinden-ilan-disi-yuksek-ucret-talebiyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
blablacar-ilan-sahiplerinden-ilan-disi-yuksek-ucret-talebiyle-magduriyet-yasadim-1.jpg

Yolculuk İptali ve Bilgilendirme Eksikliği Hakkında Şikayet

05 Ekim 2025 10:16