Mert sonuçtan çok memnun

24 Haziran 2024 21:55
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler paramın tamamı iade edildi”

Bitget üzerinden aldığım coin hacklendi ve 1 aydır paramı iade etmediler. Bu kriptoda büyük bir açıktır. Hack sonrası ticaret 6 saat boyunca devam etti ve biz yatırımcılar bu düşüşü bir fırsat olarak gördük alım yaptık. Hacklendiğine dair bir duyuru yoktu. 1100 dolarlık ödememi bitget'ten talep ediyorum. Saygılarımla.

28 Kasım 2025 18:45

Paramın tamamı iade edildi teşekkürler bitget

28 Kasım 2025 18:45

Teşekkürler paramın tamamı iade edildi

Yorumlar (6)

Kemal
Kemal

Aldığın coin hacklenmemiş. İşi bitmiş. Pump dump gruplarının oyuncağı olan bol sıfırlı coin alırsanız böyle şeylerin başınıza gelmesi kaçınılmazdır. Geçmiş olsun, diğer sefere araştırarak girin.

Mert

Cion hacklendi bitget duyuru yaptı ve paramın tamamı iade edildi ayrıca mağdur ettikleri için yeni çıkan coinden 250 dolar değerinde coin verdiler, 50 bin dolar çeviriyorum bu piyasada coin hacklenmiş mi çokmuş mu sallamıyorum gidiyorum araştırıyorum dostum

Ercan
Ercan

Mert Bey merhaba, ben de benzer bir şekilde mağdur edildim ve bu konuda uzman bir avukat arkadaş ile anlaştım. Hepimizin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli yasal süreçler başlayacak. Bu noktada sizleri de bilgilendirmem için bana bir mail adresi veya sosyal medya adresi verebilir misiniz size ulaşmam için?

365 olan doğru

[email protected]

[email protected]

Kenan
03 Ocak 2025 12:43
Suat sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 07:15
Bitexen 12 Gün Oldu. Daha Ne Kadar Sürecek?

Gökhan
13 Mart 2025 00:43