Bitemer Klinik Sipariş İptali Ve Firmanın Tüketiciyi İcra İle Tehdidi

31 Ağustos 2023 11:02

İçeriğini bilmeden, Doktor olduğunu söyleyen Muhatabımın (Başak Hanım) telefonda aceleye getirerek onaylattırdığı ürünlerin neler olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Ne ürünler ne de (sözde) Doktor Başak Hanıma güvenemedim ve telefonda acele ile tarafıma onaylattırılan siparişi iade etmek istedim. Firmadan gördüğüm tepki güvensizliğimi iyice pekiştirdi. Siparişi iade edeceğimi söylediğim anda tehdit moduna geçildi. Tüketici olarak haklarımı sonuna kadar savunacağım ve bu firmayı, ilgili şahsı ve ürünleri ulaşabildiğim her mecrada şikayet etmeye devam edeceğim.

profile profile profile
Abidin
Abidin
16 Temmuz 2024 16:57

İçeriğini bilmeden, doktor olduğunu söyleyen muhatabımın (B**** Hanım) telefonda aceleye getirerek onaylattırdığı ürünlerin neler olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Ne ürünler ne de (sözde) Doktor B**** Hanım'a güvenemedim ve telefonda acele ile tarafıma onaylattırılan siparişi iade etmek istedim. Firmadan gördüğüm tepki güvensizliğimi iyice pekiştirdi. Siparişi iade edeceğimi söylediğim anda tehdit moduna geçildi. Tüketici olarak haklarımı sonuna kadar savunacağım ve bu firmayı, ilgili şahsı ve ürünleri ulaşabildiğim her mecrada şikayet etmeye devam edeceğim. Bitemer adlı şirket 1 yıl kadar önce yukarıda şikayet ettiğim husus ile ilgili olarak şimdi de avukatlarını saldı üzerime. Birkaç gündür telefon tacizlerine devam ediyorlar. Bunun gibi kurumların yok olması için destek bekliyorum. Şayet icraya gelirlerse de karşı dava açacağım.

Yorumlar (5)

Uğur

Ne yapabileceklerki icra için imza falan yok.

Uğur

Vallahi beni şimdi aradılar hemen alelacele onaylattılar kargodan almazak bir şey olur mı acaba imza falan yok.

Sebahattin
Sebahattin

Bende sipariş verdim. Ama henüz kargodan almadım. Eğer bana baskı yapacak ve tehdit ederlerse anında savcikiga gideceğim ve bu şikayetleri delil olarak sunacağım. Bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim.

Ahmet
Ahmet

Bende almadım direk mesaj attılar evraklarınız e haciz birimine sevk edilmiştir diye mesaj attılar bir sorun olur mu imza falanda atmadım

Cengiz
Cengiz
Şikayeti Çözüldü

Evet gerçekten bunlar verdikleri sözün arkasında durmuyorlar

31 Ocak 2024 21:30
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:43

05 Eylül 2023 22:10