Ersin sonuçtan memnun değil

Bitci Hesabıma Giriş Yapamıyorum

29 Mayıs 2024 20:51

Merhaba! Adım ersin
bugün Bitci hesabımdan rosa token sattım hızlı sattım alt emir vererek
2 sefer TR paritesinden çekim yaptım hesabıma giriş yapamıyorum kaç saattir uğraşıyorum yapmadım şifre değiştirildim 3 defa yine olmadı. Lütfen bana yardımcı olun

03 Haziran 2024 16:41

Ben ersin bitci hesabım bir hafta 1 hafta oldu hala askıda emir işlemlerim var dı ne oldu hesabıma bilgim yok lütfen bana yardımcı ol bitci. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum Bitci hesabımı açın lütfen işlemim vardı askıda. Kalksın hesabım

02 Haziran 2024 19:59

Merhaba! Ben ersin bitci para çektim diye hesabımı askıya aldı. Çok zararım var şu an hesaba giremiyorum param eriyor emir işlemlerim vardı. Bitci borsası tam boş canlı desteğe yazıyorum otomatik mesaj geliyor şikayet var yazıyorum umursayan yok mesaj iletiliyor mu bilmiyorum

02 Haziran 2024 11:52

Merhaba! Hesabım askıya alındı 5 gün oldu. Emir işlemlerim vardı. Para çekim işlemi yapmıştım askıya alındı Bitci. Neden öyle lütfen hesabımı açın emir işlemlerim vardı zarara uğradım hiçbir şey yapamıyorum hesabımın hemen açılmasını istiyorum rica ediyorum sizden beni duyun

01 Haziran 2024 16:00

Deniyorum olmuyor bıktım şikayet var yazmaktan kimse umursamıyor benim durumu ne yapacağım ben şikayet edeceğim bitci. Hesabıma el koydu param eriyor şu an bunu sorunlusu bitci kesin ve net şekilde hesabım açmasını istiyorum 4 gün oldu hala bekliyorum sıfırlanınca açacak lar herhalde

01 Haziran 2024 13:31

Ben ersin az önce bitci canlı deste yazdım Ferdi bey çıktı cevap verme tenezzül etmedi bitci tam dolandırıcı bir Türk borsası sanırım param orada eriyordur. Yazıl değil mi kimse cevap vermiyor ilgilenmiyor bitci hesabımı aç neden askıya aldınız çözemedim

01 Haziran 2024 10:25

Merhaba! Ben ersin Buraya şikayetimi dile getiriyorum ama sanırım paylaşılmıyor göremiyorum şikayetimi Bitci hesabım neden askıda para çekim den sonra böyle oldu lütfen hesabımın askıdan kaldırılmasını istiyorum yardımcı olun bana 4 gün oldu zararım var yapamıyorum bir şey

31 Mayıs 2024 22:39

İsmim ersin Ne zaman hesabım askıdan kalkacak nasıl bir borsa. TR çekim yaptım ardından askıya alındı hiçbir güven söz konusu olmadı Bitci güvensizlik yaratıyor bana ozan bey konuyla ilgili takip ediyorum dediniz ve hala açılmadı hesap işlemlerim vardı şu an korkunç zarardan korkuyorum

31 Mayıs 2024 20:34

İsmim ersin Bitci hesabımı artık açın Zararım büyük olacak neden hesabım askıya alındı. Türk lirası çekim yapınca. Hesap askıya mı alınıyor böyle bir şey globalde ya da parbuda diğer borsalarda yok Bitci enteresan hesabımın açılmasını istiyorum askıdan kaldırılsın rica ediyorum

30 Mayıs 2024 22:05

Hesabım askıya neden ayrıldı görselde görüldüğü gibi hesabıma girerken böyle engel görüyorum açılmasını istiyorum para çektim askıya alındı. Ayrıca alım satım da yaptım cevap veren neden yok bana anlamıyorum lütfen biri bana cevap versin. Ozan bey ulaşın ya da bitci sesimi duy hesabımı askıya aldınız hesabımı açın

30 Mayıs 2024 21:55

Merhaba ismi ersin defalarca şikayetimi dile getiriyorum cevap kimse vermiyor Bitci ne zaman cevap verecek bana. Dün Rosa satış yaptım sanırım bot sattım ard Arda. İki kez Türk lirası çekimi yaptım hesabımı askıya aldılar ne zaman hesabım açılacak işlemlerim var dı korkunç zarar etmeden hesabımın açılmasını istiyorum Bitci duy beni görsel attım. Gördüğünüz gibi girmiyor

30 Mayıs 2024 21:32

İsmim ersin Lütfen beni kayde alın yazmaktan yoruldum cevap vermiyorsunuz rica ediyorum benim hesabı açın para çektim Türk lirası iki defa Bitci borsası hesabımı eriişim izni vermiyor ne zaman cevap yazacaksınız bana Bitci Bitci ozan bey dikkatine beni duy bitti ne zaman duyacaksın cevap vereceksin para çekim olunca hesabı mı bloke ediyorsunuz dolandırıcılık bu

30 Mayıs 2024 15:28

Merhaba! İsmim ersin Hesabım neden açılmıyor giremiyorum bana açıklar mısınız bana rica ediyorum neden görmüyorsunuz beni 2 gün oldu bu ne şimdi anladım sizden bir şey paramı verin hesaba gireyim neden giriş yapamıyorum açıklanmasını bekliyorum 2 gündür Attım resimlere bakın örnek

30 Mayıs 2024 13:21

İsmim ersin Sayın Bitci borsası. Hizlial.com sat işlemi yaptım ve. Saat farkı ile 2 ayrı TR çekim yaptım Bitci hesabımdan hesabıma iki saat sonra giriş yapamadım dün öğlen saatlerinde bu sorunu yaşadım ve hala yaşıyorum hesabım askıya alındı sanırım sebebini öğrenebilir miyim lütfen şu an emir işlemim vardı en son bitci de ne oldu bilmiyorum hesabıma giriş yapmak istiyorum Bitci beni dikkate almasını önemle rica ediyorum

30 Mayıs 2024 12:58

Merhaba! İsmim ersin Bitci hesabım neden açılmıyor giriş yapamıyorum dün TR çekimden sonra böyle hata yaptı hesabıma giremiyorum yatırımlarımı göremiyor. TR çektikten sonra hesabıma giriş yapamıyorum aldığım rosa token hızlı satış yaptım sonra 2 defa ayır çekim yaptım öyle hata olurdu hesabıma girmek istiyorum

29 Mayıs 2024 20:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

29 Mayıs 2024 21:18

Ne yaparsam yapayım giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olun bana

29 Mayıs 2024 21:19

Henüz hal olmadı en kısa zamanda hal olur inşallah

29 Mayıs 2024 21:20

Hesabımın açılmasını istiyorum

29 Mayıs 2024 21:28

PVC giriş denedim olmadı

30 Mayıs 2024 12:59

Hemen hesabım açılmasını istiyorum lütfen rica ediyorum

01 Haziran 2024 13:33

Bitci hesabımı aç

01 Haziran 2024 13:34

Merhaba! Ezber cevap vermeyiniz bana 4 gündür hesabım askıda hesabımı açın işlemlerim var dı

02 Haziran 2024 20:00

En düşük bir yıldız mı Bitci ben buradan eksi milyar yıldız veriyorum

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Mayıs 2024 17:23
Bitci Borsası Quiz Ve Destek Sorunu
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Bitci.com.tr Hesap Erişim Sorunu Ve Acil Yardım Talebi

Edanur
25 Ekim 2024 18:29
Bitci.com.tr Hesap Erişim Sorunu Ve Acil Yardım Talebi
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Cumali
28 Şubat 20:25
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
28 Ağustos 2024 22:52
"Çok kısa bir sürede çözüme ulaşıldı, Teşekkür Ediyorum."
Bitci İletişim Sorunu İle İlgili

Ozlem