Biruni Üniversitesi Biruni De Öğrenciliğim Silindi Ödediğim Ücret Verilmedi Mağdurum

28 Temmuz 2024 18:40

Biruni Üniversitesine Ağız ve Diş Sağlığı bölümüne kayıt yaptırdım. Lise diplomam olmadığı için Ekim ayında geçici belge ile kayıt oldum. Kayıt olurken 66 bin tl bir yıllık ücretin tamamını kartla kayıt sırasında ödedim. Aralık ayına kadar diplomamı getirmem gerekiyordu. Diplomamı getiremediğim için öğrenci işleri, öğrenciliğimin kurul kararıyla silineceğini söyledi. Öğrenci işlerine, 1 yıllık ücretin tamamını ödediğimi ve sadece üç ay gittiğimi, gitmediğim dönemin parasını almak istediğimi söyledim. Bunun için malı işlere dilekçe yazmam söylendi. Malı işlere dilekçemi yazdım ve teslim ettim. Okuduğum dönemin ücretinin alınması, geri kalan ücretin verilmesini dilekçemde yazılı bir şekilde belirttim. Malı işler, IBAN hesabımı ve kartın hangi bankaya ait olduğunu dilekçeye yazmamı istedi. Nesrin Hanım, size okulumuzdan dilekçe için haber gelecektir dedi. Tamam dedim, aradıklarında ise red kararı çıktığını söylediler. Red kararının neye göre çıktığını sorduğumuzda ise cevap yok. Okula gittiğimde ise öğrenci işleri bir şey yapamayacaklarını söyleyip hakkımı dava yoluyla aramamı söyledi. Tabii ki de hakkımı dava yoluyla çözeceğim, en üst kurumlara başvuracağım, ne gerekiyorsa yapacağım. Üniversiteye kaç defa gelmeme rağmen karşımda asla üst yetkili birini göremedim. Hem maddi hem manevi kaybım var, bir yıllık gitti, mağdur oldum. Ne gerekiyorsa yapacağım.

07 Temmuz 09:09 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba, Şikâyetiniz ilgili departmanlara aktarılmıştır. Saygılar.

Fatma sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 14:28
"Biruni Üniversitesi malı işler direktörlüğünde uzman merve Hanımın çözüm odaklı, ilgili, alakalı ve tam bir profesyonel iş ahlakı ile görüşmeler sonucunda 24 saat içinde sorunumuz çözülmüştür. Merve Hanıma gerçekten çok çok teşekkür ediyor kendisine başarılar diliyorum"

Biruni Üniversitesi Eski Öğrencilerini Mağdur Ediyor

29 Temmuz 2024 12:48