Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Birinci International Hastanesi Birinci Hastane Grubu Haksız Kazanç Sağladı

Birinci International Hastanesi Birinci Hastane Grubu Haksız Kazanç Sağladı
29 Ağustos 2023 01:08

Beylikdüzü Yakuplu Birinci hospital Hastanesi acile 18 aylık bebeğimi getirdim. Ayağına toprak güveç düştü basamıyordu. Doktora gitmeden Öncesinde sağlıkçı tanıdığımız iki parmağını birbirine gazlı bezle sardı. Röntgen çekileceği için sargı çıkardık. Doktor çatlak olduğunu ve Atel yapmak gerektiğini söyledi. Bunun için kasaya önce ücret ödemesi 1000₺ yapıldı. Fiyatı bu kadar yüksek duyunca herhalde demir metal bir şey konacak ondan bu kadar fark diye düşündük. Tekrar odaya gittiğimizde yalnızca gazlı bezle sarıldı... Zaten evde iki parmak birbirine gazlı bezle sarılmış şekildeydi. 1000₺ aynı şekilde sargıya sadece gazlı beze alındı. Bu şekilde olacağını bilseydim zaten bu paraya yaptırmam. Bunu bildirdiğimde hiç kimse yardımcı olmadı haksız yere fahiş yüksek fiyat aldılar. Birinci grubu gözümden düştü. Para kazanmak hastayı semirmek tek düşünceleri hırsları olmuş. İki sargı gazlı beze 1000₺ almak ne demek? Yapılan sargı bu kadar basit. Resme bakıp 1000₺ eden neresi? Hangi malzeme?

29 Ağustos 2023 10:45 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 15:01
Yüzyıl Pendik Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Ücretlendirme Sorunu!
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yanlış Bilgilendirme Ve Haksız Ücret Alımı

15 Mayıs 2025 21:16
Murat sonuçtan memnun

28 Ağustos 2023 10:48
"Memnun kalmadığım hizmetlerden dolayı şimdiye kadar verdiğim muayene ve seans ücretlerinin geri iadesinden dolayı, şikayet çözümündeki esneklik ve yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ediyorum."
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 10:32