Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Okulda Şiddet Ve Hakaret: Çocuklarımızın Güvenliği Tehlikede

21 Aralık 2024 14:54

Oğlum, Birikim Okulları Muratpaşa kampüsü 10. sınıf öğrencisidir. Arkadaşı ile birlikte 10.12.2024 tarihinde Coğrafya dersinde öğretmeni tarafından darp ve hakarete uğramıştır. Çocuklarımız durumu rehber öğretmenine, sonra da müdür yardımcısı E** Hanım'a iletmişler. Fakat müdür yardımcımız durumu öğrenmek için çocuklar ile öğretmeni karşılaştırınca, tekrardan öğretmenleri tarafından hakaret edilmiştir. Bunun üzerine E** Hanım tarafından çocuklarımızdan öğretmene özür dilemeleri istenmiştir. Yani aynı gün içinde çocuklarımıza hem darp, hem hakaret edilmiş, hem de suçları olmadığı halde özür diletilmiştir. Biz iki aile olarak ertesi gün genel müdür ile görüşme yaptık. 3 gün okula gittik. Oğlum, darp edilen çocukların sadece kendileri değil, başka çocukların da olduğunu söylüyor. Bu durum bazen sınıfta, bazen de mescitte oluyormuş. Korkudan hiç kimse şikayet etmiyor dedi. Önceleri çocuklarımız, şaka ile vuruyor diye düşündükleri için bize bildirmediler fakat işi ileri boyuta taşıyınca bizlere söylediler. Sonuç olarak öğretmenin sadece sınıfı değişti. Hâlâ okulda görev yapıyor. Çocuklarımız çok korkuyor. Olaylardan dolayı oğlum psikolojik destek almaya başladı. Durumun en yakın zamanda çözülmesini rica ediyorum.

Data Koleji Asla Kayıt Yaptırılmayacak Tek Okul

02 Ocak 2024 23:06

Bahçeşehir Koleji'nde Disiplin Eksikliği Ve Haksız Davranışlar Oğlumun Eğitimini Olumsuz Etkiliyor

01 Kasım 2025 22:59
bahcesehir-kolejinde-disiplin-eksikligi-ve-haksiz-davranislar-oglumun-egitimini-olumsuz-etkiliyor-1.jpg

20 Ekim 2025 16:48
okyanus-kolejinde-yasanan-siddet-ve-yonetim-duyarsizligi-3.jpg