Muharrem sonuçtan çok memnun

Ekspertiz Ücreti Çıkmazı: Birevim'de Çifte Faturalandırma Sorunu

02 Aralık 2024 17:39
Muharrem'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Kübra Hanım'a ve nazik yaklaşımlarından dolayı Muhammet Bey e teşekkür ediyorum. Birevim in her bir Departmanın aynı hassasiyetle çalışmasını temenni ediyorum.”

Birevim mi? Hayal kırıklığı!
Birevim firması, almak istediğimiz eve 2 defa, yanlış duymadınız, Aynı eve 2 defa ekspertiz ücreti kesti. Yaklaşık 18.000 TL gibi bir ücretten bahsediyoruz. İşin garip tarafı 2. Defa aynı adrese girilmemiş, keşif yapılmamış ve ekspertiz hizmeti alınmamıştır. Ekspertiz yapıldığında Numarataj dan kaynaklanan Tapu daki hatanın düzeltilmesi gerektiğini, düzeltme işleminden sonra Eksper arkadaşın kendisine bilgi vererek Raporu düzelteceğini ve Bunun için ekstra bir ücret alınmayacağının teyidi Ekspertiz yapan görevliden alınmışken üstelik. Yanlışlığın düzeltilmesi için Gerek Şube müdürü ile gerek operasyon yetkilisi ile görüşmüş olsak dahi bir şey yapılamayacağı bilgisi verildi. Ekspertiz yapan talya gayrimenkul ve danışmanlık a. Ş muhasebe birimi ile görüşüp yanlışlığın düzeltilmesi gerektiğini, alınmamış bir hizmetin neye dayanarak faturalandırıldığını konunun Ankara Cumhuriyet Savcılık makamına ve Maliye Bakanlığı na taşınarak hakkımızı arayacağımızı ilettik. Kendileri de ilk konuşmada bize hak vererek yanlışlığın düzeltileceğini belirttiler. Sonra ne mi oldu? İşte asıl tiyatro burada dönüyor. Ekspertiz firması Birevim ile görüştüklerini firmanın talya gayrimenkul ve danışmanlık şirketine aradan çekilmesini söylediğini, firmanın da siz konuyu Birevim ile çözün sonucuna vardık. İnsan Birevim in bu isten Nemalandığını düşünmeden edemiyor. Birevim tam bir hayal kırıklığı. Şuna şükür ediyorum ki birkaç arkadaşıma da referans olarak girmelerine neden olacaktım. Az kalsın. Şimdi ne mi olacak? Ankara Cumhuriyet savcılığı, Maliye Bakanlığı ve BDDK tarafından hakkımızı arayacak ve bizden sonra kimsenin böyle bir muameleye uğramaması için Savaşacağız.

05 Aralık 2024 17:58 (Şikayetten 3 gün sonra)
21 Aralık 2024 12:38

Kübra Hanım'a çözüm odaklı yaklaşımı için Teşekkür ediyorum. Keşke operasyonun başından teslimata kadar herkes işini bu denli layıkıyla yerine getirse...

21 Aralık 2024 12:46

Kübra Hanım'a çözüm odaklı yaklaşımı için Teşekkür ediyorum ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim. Müşteri Memnuniyeti işleyişin kusursuz olması ile kazanılır ya da çıkabilecek olumsuz senaryolar karşısında hızlı çözüm sağlamakla. Maalesef Birevim bu konuda sınıfta kaldı.

09 Ocak 2025 20:09

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
09 Nisan 2025 08:31