Ahmet sonuçtan çok memnun

Birevim Çok Üzücü Bir Durum

Birevim Çok Üzücü Bir Durum
Ahmet
18 Mayıs 2024 10:47

Bundan dokuz ay önce, araba almak için bir firmaya başvuruda bulundum ve arabamı vererek çekilişsiz projeye katıldım. Bana en geç Mayıs ayının 1'i ile 15'i arasında teslimat yapılacağı söylendi. Ancak Nisan ayında teslimatı gerçekleştiremeyeceklerini bildirdiler. Bir buçuk aydır bu sorunu çözeceklerini söylemelerine rağmen, günün sonunda hiçbir şey yapmadılar.

27 Temmuz 2024 10:43

2023’te Birevim projesine girdim Gireceğim zaman elden teslimat olduğunu söylediler ben de o şartla girdim ve söylenen tarihte kesinlikle teslimatın olacağını söylediler teslimat tarihinden aylar geçmesine rağmen kesinlikle teslim etmiyorlar her ay bir şey bahane Edip erteliyorlar teslimat tarihi geldiğinde elden teslim edemeyeceklerini öyle bir şey olmadığını söylediler ben şube müdürünün böyle söylediğini söylediğimde onun söylediği bizi bağlamaz kağıtta ne yazarsa o olur dediler onur işin şubedeki kişilerin söylediklerine pek inanmayın ayrıca iki ayda bir müşteri temsilcisi değiştiriyorlar ve yeni gelen bir öncekinin dediklerini kabul etmiyor o beni bağlamaz diyor dokuz ayda beş tane müşteri temsilcim değişti ondan dolayı hesapta soramıyorsun o artık bizde çalışmıyor diyorlar kesinlikle sözlerinde durmuyorlar aylarca uğraştırıyorlar internette yüzlerce haklarında şikayet var onun için uzak durun uzak durun uzak durun

Ek
profile profile profile
21 Mayıs 2024 11:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Murat
Şikayeti Çözüldü

Birevim bittiğin günü görürüm inşallah başka insanları da mağdur etmeden

Ayşe sonuçtan çok memnun

Birevim Mağdurum Ödemeler Vaktinde Yapılmıyor