Burhan sonuçtan memnun

Birevim 183 Günde Verecekleri Parayı Vermiyorlar

Burhan
28 Eylül 2023 23:58

2 sene önce 230 bin liraya ev almak için 180 kişilik plana dahil olduk. Enflasyon ve diğer nedenlerden dolayı ev fiyatlarının artmasından ve bizim 230 bin liranın üzerini tamamlayacak yeterince paramızın olmamasından dolayı cayma hakkımızı kullanarak sözleşmeyi fes ettik. Hizmet bedelini yaklaşık 25 bin liralık bedeli verilemeyeceğini, kalan paramızın ise 183 gün içinde iade edileceği söylendi. Temmuz ayında iptal işlemini gerçekleştirdik. Paramızın iade tarihi Nisan 23, 2024'te hesabımıza yatacağı söylendi. Temmuz aynı saymazsak yaklaşık 9 ay süre veriliyor. Para iadesi için ben Konya'da oturuyorum, neredeyse bütün şubeleri kapanmış, muhatap yok. Müşteri hizmetlerini arıyorsun, yapabileceğim bir şey yok, temsilcinizle görüşün diyor. Şube kapanmış, muhatap yok. Acaba Birevim battımı da bu kadar şube bir anda kapandı? Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim, 43 bin liradan 25 binini vazgeçtim, geri kalanından da vazgeçerim, ne olacaksa olsun.

02 Ekim 2023 00:34

Birevim fes ettiğim sözleşmeden geri kalan paramı deprem dolayısıyla sözleşmesini fes eden bir çok kişi olduğunu ve geri kalan paramı 9 ayda ödeyecekleri mi söylüyorlar şimdi benden 25 bin lira dosya masrafı kestiniz bunu 20 ye ya da 24 bine indirmedi şimdi ben niye 9 ay bekleyeyim sizin bana paramı geri vermenizi para her gün değer kaybediyor benim kaybeden paramın değerini kim verecek

profile profile profile

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
17 Aralık 2023 11:56

Ferhat
01 Haziran 2023 21:25

Muhammet
20 Ekim 2023 17:48

Nursin
20 Eylül 2023 11:40
Sait sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 23:05
Birevim Kategorileri