Birevim Tasarruf Adı Altında Yalan Konuşuyorlar

Birevim Tasarruf Adı Altında Yalan Konuşuyorlar
24 Nisan 2023 18:08

12.02.2022 tarihlerinde Birevim Çankaya İzmir şubesinden 150.000 TL'lik bir araç için tasarruf planı oluşturduk. Tabi bu sırada kaydımızı oluşturan personel yanlışlık yaparak konut adına açtığını ve bir öneminin olmadığını ileri zamanlarda düzeltebileceğini söyledi. Bize 12.2023 için garanti teslimat süresi verdiler. Daha sonra 28.08.2022 tarihinde gerçekleştirilen sıra tespitinde teslimat almaya hak kazandığımızı söylediler. Tabi bu süreci 12.2022'ye kadar ertelediler. 12.2022'de gittiğimizde ise 05.2023'e kadar beklememiz gerektiğini, yanlışlıkla açılan konut projesinin araç projesine dönüşebileceğini söylediler. Şimdi ise kesinlikle konut projesinin araç projesine dönüşemeyeceğine dair projeden caymamızı talep ediyorlar. Başvuruda bulunacak olanlar varsa bulunmasınlar, her halükarda kendilerini haklı çıkartıyorlar. Tamamen yalan dolan, özellikle de Bornova şubesi personeli gözlerimizin içine baka baka yalan söylüyorlar.

profile profile profile

09 Mart 14:14
mart-ve-nisan-ayi-arac-teslimatlarinin-belirlenmemesi-ve-seffaflik-ihlali-2.jpg

Personel Hatası Nedeniyle Araç Teslim Tarihimin Ertelenmesi Ve Mağduriyetim

14 Temmuz 2025 16:33
personel-hatasi-nedeniyle-arac-teslim-tarihimin-ertelenmesi-ve-magduriyetim-1.jpg
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Birarabam Finansman Gecikmesi Ve Şubedeki Kırıcı Tutum

05 Mart 15:08