Medyum Ayaz (Bipolar. Falci) Kabalığı

17 Eylül 2024 10:47

Bipolar falcı Medyum Ayaz'a bakım için tarot açtırmak için 500 TL gönderdim. Ertesi güne randevu verip aradı üstünüzde büyü var deyip seni temizlemem gerek dedi hiçbir işin yolunda gitmez dedi.

Soru sorabilirsin dedi tek konu üzerinde konuştu sonrasında sor cevaplarım dedi. Sorduğum 3-5 soruya bıkkınlıkla cevap verdi arkadaşımla ilgili bir şey sordum bağırıp telefonu yüzüme kapattı. Sanane, banane arkadaşından dedi.

Aşırı kaba yüksek sesle ters konuşuyor. İşlem yapmak için şu olmaz bu olmaz dedi sürekli. Konuşurken danışanıyla konuşur gibi değil sert üslupla cevap verip her yerden engelledi.

Konu para değil ben sana ücretini ödedim dedim benimle böyle konuşamazsın dedim beni satın mı aldın diye bağırdı. Yine konu para değil ama bu muameleye bu hak değil. Bana kaba ters bir üslupla konuşacağına bir danışanı gibi yol gösterebilirdi

Hadi işine bak

Betül

Üsluba bak 😌 Şekil a da görünen verdiğin cevap gibi. Sen busun danışanlarında görsün (Hadi işine bak) 😊

Ayaz

Karalamak için rakiplerin basit çabaları... Popüler bir falcıyım sevenim kadar sevmeyenim de var tabi. İspat etsin 500 TL değil 10.000 TL yollarım

Betül

Seni karalayıp ne geçecek elime? Demek ki bir şey yapmışsın bana değil mi, memnun kalsam neden buraya yazayım? Bağırıp suratıma kapattın ulaşmiyim diye engelledin. Senden danışmanlık alıyorum bana sanane diye bağırıyorsun. İşlem yaptırsam neler yapardın kim bilir düşünemiyorum. Banka dekontu var ücret gönderdiğime dair neyini karalıcam senin. Durduk yere bağırıp çağırıp engelledin anormal tavırlarla.

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 18:12
iliski_uzmaniniz (Instagram) Instagram Hesabından Sürekli Para Talebi
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Hilmi Hoca Instagram Kullanıcısı Şikayeti

15 Ocak 2025 11:01
Medyum Hilmi Hoca Instagram Kullanıcısı Şikayeti

@rahmani. Ayetler Aldatıcı Medyum Hizmetleri Ve Yanıltıcılık!

05 Aralık 2024 05:28