Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Bioxcin Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

30 Mayıs 2024 14:50

Bioxcin markasının yeni çıkan hassas cilt güneş kremini almak istediğim için öncelikle Trendyol'da Bioxcin satıcısına "satıcıya soru sor" kısmından ürünün içerik listesini öğrenmek istedim ve buradan paylaşma yetkimiz yok, müşteri hizmetleri görüşün yardımcı olurlar denildi. Bunun üzerine dün Müşteri Hizmetleri: 0216 643 00 60 numarasını arayarak hassas ciltler için güneş kreminin içerik listesini istedim. Arkadaşlarımız eğitimde bilgilerinizi alalım bugün veya yarın dönüş yaparız denildi. 1 gün geçti kimse aramadı. Bioxcin resmi sitesinden de talebimi, numaramı bıraktım geri dönüş yapılacaktır yazıldı ve dönülmedi. Bugün sabah tekrar müşteri hizmetlerini arayıp talebimi yineledim. Hemen mail atıyoruz denildi. 5 saat geçti halen içerik listesi gönderilmedi. Evet bıkmadım ve yine aradım! Bende mail bekliyorum hemen göndereceğim denildi.
Bu kadar ilgisiz bu kadar müşterinin talebine önem vermeyen bir firmadan artık alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Artık içerik listeniz filan da umurumda değil. Ben sizden ürünün formülasyonunu istemedim, sadece içinde hangi filtreler var ona bakmak ve cildime alerji yapacak bir şey var mı diye bakmak istedim. En küçük markalar bile sorunca hemen içerik listesi paylaşıyorken sizin bu kadar gizli saklı tutmanız ve personellerinizin ilgisizliği beni markanızdan soğuttu ki; ben markanızın toz collageni, güneş kremi, şampuan gibi ürünlerini kullanan mutlu bir müşterisiydim. Bu şikayet kaydı ilgisizliğiniz ve küstürdüğünüz müşterinizi bilmeniz içindir.

30 Mayıs 2024 15:42 (Şikayetten 52 dakika sonra)
30 Mayıs 2024 15:55

Tarafıma kimse dönüş sağlamadı, SMS ya da arama almadım. Sağlamanıza da gerek kalmadı artık. Gerçekten markanızdan soğuttunuz.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Vichy Şampuanın Rengi Ve Etkisi Değişti, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Ramazan sonucu yetersiz buldu

Bioxcin Şampuanın Orijinallik Sorgusu Sorunu

Ramazan
07 Ekim 2024 21:16

Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.

Merve
30 Temmuz 2024 00:59
Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.