Bioxcin Bioxin Yağlı Saçlar Şampuanının Daha Çok Yağlandırması

Bioxcin Bioxin Yağlı Saçlar Şampuanının Daha Çok Yağlandırması
Yasin
10 Kasım 2023 13:17

Yaklaşık 1 ay kadar önce Ankara mamakta bir eczaneden satın aldığım @bioxin Quantum yağlı saçlar serisini aldım. Saçım çabuk yağlandığı için bu ürünü tavsiye etti eczane çalışanı fakat akşam yıkayıp yatıyorum sabah saçlarım tel tel ayrılıyor inanılmaz yağlanıyor. Madem yağlı saclar için 2 günde yağlanan saçımı yarım günde yağlandırıyor üründe bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yetkilerden bir cevap bekliyorum.

10 Kasım 2023 17:52 (Şikayetten 4 saat sonra)

Murat
Murat

Bende yağlanma şikayetinden dolayı aldım yağlanma bitmediği gibi bir de kaşıntı ve kepek başladı daha önce kullandığım kahverengi renkteki daha iyiydi

Halil sonuçtan memnun

Halil
24 Kasım 2023 13:34
"Bioxcin Quantum adlı ürünü kullanmaya başladım kafamda kepek oluşmaması da bu süreçte başladı lakin sorunun kaynağını kendim çözdüm, saçıma uyguladığım ağır boyalar yüzünden olduğunu düşünüyorum, ürünün kendisiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü ben uzun süredir Bioxcin forte adlı ürünü kullanıyordum ve memnundum gerçekten. Dediğim gibi muhtemelen benim uyguladığım boyalar yüzünden saçım kepeklenmeye başladı. İlginiz için teşekkür ederim güvenerek kullandığım bir marka olarak kalacaksınız her zaman."

Bioxin Quantum Sac Derisinde Kabuklanma Yapıyor Dökülmeyi Önlemiyor

Burak